Lagi2 Familia Soopa Doopa Visit

9:42:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

Meh iols sambung tingkek KEDUA pulop naaaaaa 
(kalo sudi sila rujuk tingkek PERTAMA)
Lepaih ja abeh B'DAY celebration tu weols teruih tala pi GIANT
Jenjalan2 & sopin2 dalam tu dulu laaaaaaaaaa
LEPAIH tuuuuuuuuuuuuuuu teruih tala pi SOOPA DOOPA laaaaaaaaa
Iols dah janji dengan all the kidz nak bagi they'ols MAEN sampai LEBAM :P
TAPI my sis & her hubby tak join sebab ada baby Muhammad kan3
Tak sesuai join sekali sebabnya iols memang dah gitau nak bagi bebudak maen LAAAAMAAA 
So diorang pi lepak2 tempat laen bertiga :)
One more thing this time around bukan me & my sis kidz saja tau3
My RELATIVES (kazens, mak teh & their kidz) pun JOIN tau3
Memang MERIAH terlampau laaaaaaaaaaaaaa kan3 :P 
So moh layan GAMBOR


Dalam MINION ni memang PENUH dengan weols sajork tau3
Si Fayyadh abeh ati la sebab dapat PLAY dengan sepupu2, dua pupu2, mak pupu2, & tok pupu2 :P

Fayyadh & hanna BULI kak yong :P

Opah meLAYAN cucu2 :)
MOTIP Fayyadh kiss molot Opah sebab TAKUT Opah maen hantu2 nak gigit :P

All the SUPUPU DUA PAPAT gitew :P

Bukan bebudak sajork hokeyh :P

Time MAGHRIB weols STOP la kan3
Dinner iols awak bebudak MAKAN pizza dalam GIANT tu sajork he3

Weols 5 beranak SAMBUNG MAEN sampai MALAM
My relatives dah balek dah :)
TAPI kalini weols tak tunggu sampai TUTUP la he3
Sebabnya anak2 my sis PENAT
Kalo ikutkan si Fayyadh memangg TAK PENAT :P



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

8 comments

  1. Replies
    1. Assalam anies,
      memang pun
      boleh terlena tau3 he3

      Delete
  2. sib baiklah takder mende ni kepunyaan family kat rumah... kalau tak hari2 opah dia ngan anak cucu dok terguling2 kat dalam tu...

    ReplyDelete
  3. kalau main ni anak2 kita je memang rasa selamat nak lepas. kalau campur dengan anak org lain sama mesti dalam hati akan ada perasaan "klau bebudak ni pijak anak aku cam mana" typikal ummi memang gini hahahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kira,
      tu laaaaaa kan3
      kena selalu dok perati jaaaaaaaaaaaaaaa he3

      Delete
  4. kemain lagik happy semua..ikutkan mak2 budak pun suke gak tp xleh nak beria sgt..ahahahhaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sya,
      haah he3
      part iols melompat memang tak masok dalam gambor
      buruk bebenor :P

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive