Lagi2 Birthday Celebration At KFC

11:21:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

Oppppppppppsssssssssss....dah hari JUMAAT
Ooooooooooooohooooooiiiiiiii.......cepat betul masa berlalu kan3
Iols last HUPDATE blog SENIN ritu :P
Ni baru nak hupdate pulop :)
Walopun iols idak hupdate tapi iols sempat jugak SINGGAH JENGUK2 blog kengkawan kan3 :)
Maleh nak bebel lalut2 meh iols sambung CeRiTeRa FaMiLiA FuN TiMeS iols la yer sayam2
Ingat lagi daaaaaaaaakkkkkkkkkkkk?????
Meh iols REFRESH balik MEMOIRS uols yer :)
Kan iols ada listkan XTVT familia fun times kat SINI
Pehtu iols pun ada senarai FOODS places weols terjah on that fun times XTVT kat SINI pulop kan3
Pehtu lagik iols dah buat IN DEPTH punyer ceritera bagi EACH listed food places tu kat SINISINISINISINI, & finale kat SINI kan3
So kali ni iols akan sambung dengan IN DEPTH punya ceritera untuk XTVT Familia Fun Times la pulop yer :)
Meh kita MOLAkan dengan tingkek yang PERTAMA
Tajuknya macam TITLE kat ateh tu naaaaaaaaaaaa
Sebelom ni kan iols ada buat IBU & FAYYADH DOUBLE BIRTHDAY CELEBRATION kat SINI kan3
So this time around my anak sedara pulop teringin nak celebrate kat KFC :)
Jom layan GAMBOR 


Macam BESA weols sefamilia memang dah ada PERMANENT CAKE SUPPLIER dah kan3
Iols ada reveal dah masa kat entry SPONSORED CAKE
Tuan kedai hat BAJU OREN tu naaaaaaaaaa
Sila singgah kat blog IELA CAKE ISLAND

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........
FROZEN CAKE in the houze uols :)

CLOSE UP bagi uols hokeyh :)
Gambor to iols nyer special REQUEST tau2
Saaaaaaaaannnteeeekkkkk kan3

Siap ada CUPPIES lagi tau3
3 design tu tau3

Ni laaaaaaaaaaaaaaa BIRTHDAY GIRL
Hat TENGAH2 tu naaaaaaaaaaa
Nurul Hanis Hafidzah, 10 TAHUN :)
Dah nama besor & tinggi dengan Opah dia dah kan3

Ini la the one & only SISTER yang iols ada
Dia dok kat Banting, Selangor nuunnnnnn
Tiga orang anak (2gegirl, 1 boboy gitew)

Dah makan kenyang, apa lagi........MAEN ler bebudak2 tu kan3 :)

Sedara mara yang sudi memeriahkan majlis :)
FAMILIA iols KOCIK sajork gitew 

Iols celebrate kat KFC TAK ambil PAKEJ tu tau3
Just beli set barrel & tambah sides sajork gitew
Ater jemputan tak ramai kan3
Kids yang ada pun tak sampai 10 orang he3
Majlis ringkas & tekojut tegempor gitew
Tapi Alhamdulillah semua berjalan lancar



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

24 comments

  1. santek kek frozen..tingginye kakak..lg setahun dua boleh lawan tinggi opah..budak2 skang nie mmg gitu nyeah..anak buah kite baru form 1 tp nmpk mcm form 5..nak bg baju2 lama kat die pun xboleh sbb xmuat..anak buah lg beso n tinggi dr mokciknye..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sya,
      tu laaaaaaaaaa pasai
      anak menakan iols ni baju iols memang dia tak muat :P
      tapi baju opah dia memang muat he3

      Delete
  2. salam sis..
    thanks datang blog mun..salam perkenalan juga :) :)
    wahhh meriahnya budak2 sambut birthday...

    ReplyDelete
  3. amboi seronoknye..kat mana nak cari kfc yg ada playground belah prai ni yerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam siti,
      balh prai iols taktau he3
      tapi uols boleh ja tepon mana2 branch kfc untuk tanya
      deme mesti tau punya

      Delete
  4. Replies
    1. Assalam kak wahida,
      kan3
      memola sayang nak potong he3

      Delete
  5. Replies
    1. Assalam rai,
      he3
      betui3
      bebudak pompuan mesti suka
      mak2 bebudak pun suka kan3 :)

      Delete
  6. Salam kenal ..T/Kasih singgah blog yer.
    Meriahnya sambut besday kat KFC..mmg kesukaan anak2 nie
    Kek Frozen pon cantik sgt!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam atie,
      kan3
      walopun tak ramai jemputan iols
      tapi alhamdulillah yang sudi hadir epy :)

      Delete
  7. cutenyaa kek frozen.. tu edible image paper keee???

    ReplyDelete
  8. salam kenal...


    happy birthday to the girl.

    ReplyDelete
  9. kek forzen mmg tgk fenomena skrang kan....dayyan sampai mengeluh2 sebab kat sekolah asek potong kek frozen je kakaakakak.... nak buat camne kan mmg skrang musim frozen....btw, cantik kek besdey tu...kemas jek.... hepi lee besdey girl dpt kek idaman....

    tu laa buat kat kfc mcm ni senangkan....tak le bekecah umah lagi satu ade play area mcm tu yg syok...budak2 ni makan sikit jek selebihnye nak main kan so bagi dieorg hepi2 gituuu......

    hepi besdei buat besdey girl yg comel...moga menjadi anak yg bijak dan solehah...in sha Allah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam lieya,
      tu la pasai
      bebudak ni maen ja yang lebih
      tapi lagi senang kan3
      kita ibu ayah boleh gosip2 he3

      Delete
  10. comel kek nyer...secomel org yg menyambutnya ;-)

    ReplyDelete
  11. kakak kira pun ada kt banting sorg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kira,
      ooooooooooooo
      kak iols dok situ baru 5thn :)

      Delete
  12. Salam singgah sini...wahh...comelnya kek...makasi sudi follow blog diana ya..

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive