Counting HOURS ............................ L.O.V.E Anniversary '15

5:02:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,


TOMORROW is D'DAY uols

Entry ni iols nak KENANG a.k.a #throwback OUR MEMOIRS
Dari zaman CINTAN CINTUN, sampai zaman HUBBY & WIFEY, sampai zaman IBU & AYAH
Dalam blog ni iols pernah up ENTRY KRONOLOGY of our L.O.V.E story kat SINI
So sekarang iols sambung dari saat IJAB KABUL sampai saat PREGGY our Boboboy la yer sayam2 semua :)

Saat berDEBAR menunggu untuk di IJAB KABUL
Dok renggang2, jauh2 dolu naaaaaaaaaaaaa :P

Alhamdulillah, dengan SEKALI LAFAZ iols sah menjadi isteri
Masa ni memang SEBAK rasa di dada
MAK yang sentiasa ada di sisi, menangis tak henti
TAPI hati kami GEMBIRA & TENANG akhirnya
Seolah segala BEBANAN di bahu HILANG
Segala UJIAN, ONAK DURI & RINTANGAN akan di ingat sampai hujung nyawa
Sangat ber-TERIMA KASIH kepada keluarga sebelah suami & ibu2&bapa saudara iols 
Banyak BANTUAN & SOKONGAN dari mereka

BerGAMBOR dengan duit mas kahwin
Tiada wang hantaran yang iols minta

KENDURI di pihak perempuan 5.3.2011
KENDURI sambut menantu di pihak lelaki 1.5.2011
Hanya kenduri kecil-kecilan
Menjemput sanak saudara & kenalan terdekat
Takda sebarang PELAMIN & PERSANDINGAN

SHE+HE = ME&HIM = US = WE

Our 1st HONEYMOON
Ke TAIPING sajork berDUA
March 2011, 2H1M

Our 2nd HONEYMOON
Ke CAMERON HIGHLANDS sajork berTIGA
(actually berEMPAT a.k.a Boboboy dah ada dalam tummy ibu)
April 2011, 3H2M
P/S : Time ni iols memang dah agak iols preggy, tapi memang tunggu time lek honeymoon nak check direct kat klinik. Alhamdulillah diSAHkan PREGNANT +/- 2weeks. So masa kenduri sambut menantu tu iols dah preggy :)

Our Aidilfitri 2011 fotoshoot (Ogos)
Our 1st year berRAYA as Hubby&Wifey & bakal Ibu&Ayah gitew
Walopun dedolu time kahwin takdak segala photoshoot bagai
Tapi Alhamdulillah IMPIAN untuk PHOTOSHOOT PREGGY terCAPAI



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

16 comments

  1. happy anniversary dear semoga bertambah kasih sayang dari hari ke hari, bahagia hendaknya hingga je jannah ya aminnn

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Assalam anies,
      he3
      shy2 blushing iols baca ur komen :)

      Delete
  3. seronoknye tengok kenduri.. simple.. buat yang wajib sahaje,.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam fifi,
      ater kenduri terkejut tergempor kekdahnya
      buat mana yang dan sajork he3

      Delete
  4. best plak mun tgk wat kenduri simple camni..family jenis x kisah wat yg wajib je..untung sis tau...

    mun klu boleh nak wat camnie.. tapi family bising2 dah.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam moon,
      ada kisah disebalik yang terjadi sebenornya moon :)
      pa pun alhamdulillah semua dah selesai

      Delete
    2. wlpun ada kisah disebaliknya..yg penting penuh kesederhanaan... :) I like gituww

      Delete
    3. Assalam moon,
      ya betui
      bersusah dahulu bersenang2 kemudian he3

      Delete
  5. semoga kekal bahagia.. murah rezeki =)

    ReplyDelete
  6. ala ida lambat wish! happy anniversary akak !! wiwiiwiiii ~

    ReplyDelete
  7. Semuany kenangan ni. Nanti boleb tunjuk ke.anak-anak.

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati