Me & Him = US / WE

5:50:00 PM

Sambungan dari sini sebenornya Mecoba2 / Tecari2 Jer Dari Tadi ....

Saja buat taktik nak melambakkan post yang hadooooooo.....
Ok hat ni baru hat betui3 punyaaaaaa naaaaaaa :)

Kronologi September 2009 - Mac 2011:
~ Kenal through YM a.k.a Yahoo Massenger (nampak nor laa old skool yer dop??)
~ 1st jumpa as a friend kenkonon kat USM (rasanya lepas berchit chat dlm few weeks)
~ 1st celebration as a friend kenkonon kat QB Mall & mkn KFC yer (It's his b'day - tp I tak bagi pa2 present pun)
~ Tak sampai sebulan declare husband&wife.... ehhhh, tegelojoh pulop,oopppsss..... declare as couple sebenornya (tapi lepas 1st time declare boleh pulop I mintak postpond jap declaration tu for few days...then baru wat 2nd declaration, hat kali ni betui2 punya naaaaaa)
~ 2bulan ++ bawak si dia jumpa mak, & kakak sefamily kat Gurney Plaza (masani masih underground lagi, a.k.a abah tak tau)
~ 5bulan ++ si dia mai rumah jumpa one to one ngan abah
~ 6bulan++ si dia hantar rombongan merisik
~ Dari sini bermula la all the hanky panky / ups&down / bitter&sweet / onak&duri (starting February 2010)
~ Alhamdulillah hasil kesabaran & kesungguhan si dia, serta berkat dari sokongan & dorongan tak berbelah bahagi MAK tersayang, akhirnya pada 3.4.2011 segalanya BeRmULa dengan PeNgAkHirAn YaNg IndAh................................................

Ok meh I tepek few picture MeMoIrS (xtvt : taman bunga, botanical garden, waterfall, bukit bendera, movie watchin, karok, bowling, window sopin, makan2, & definately our peberet is picnic - pantai ferringhi/seagate/qb/gurney/padang kota, etc.)...........












~~~ The End ~~~

You Might Also Like

7 comments

  1. salam kenal....
    syok baca kronologi org sbb sndiri pnya xda.trus2 mai merisik trus jd tunang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalan...
      yippie3...ada juga yang sudi komen :)
      terima kasih yer...
      saya dok baca blog zai tak abeh2 lagi ni haaaa...manyak norrr postnya..he3
      seronok dapat kenai blogger dari penang...

      Delete
  2. salam kenal kak..
    laju2 nory follow blog akak..
    terima kasih sudi baca blog nory jugak...
    welcome to dunia blogger kak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx nory,
      nanti tulun tunjok ajor akak naaaaaa....
      nak kaco eida n nory...
      he3...
      dok merangkak2 lagi berblog ni haaaaaaaa....

      Delete
  3. salam perkenalan....

    biasanya orang cakap cinta selepas kahwin selalunya indah... :D semoga kekal abadi hingga ke syurga... :D
    jemputlah datang blog saya http://ismahasmi.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan Irz,
      AMIN
      thanx yer sudi follow..
      done follow u :)

      Delete
  4. Pergh!! Comel sangat nie kak sya..
    Sweet tu..

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive