2D1N Air Panas Ulu Legong, Baling, Kedah ~ #4 (Review - Option Bilik Penginapan)

4:05:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Dalam entry PAGI tadi DI SINI, iols dah buat REVIEW untuk bilik yang iols sefamilia TEMPAH a.k.a Chalet Standard kan3
So untuk entry ini iols up pulop LAIN2 jenis BILIK PENGINAPAN yang ada di dalam kawasan kolam ayor panaih ni naaaaaaaaaaa


Ateh ni DETAIL jenis bilik & harga untuk setiap jenis bilik itu naaaaaaa
TOTAL ada 5 JENIS bilik penginapan
Setiap jenis bilik ada bilangan unit yang TERHAD hokeyh
Iols kabor sesiap dekat uols naaaaaaaa
Kalo nak bermalam kat sini sebaik2nya kena BOOK dolu hokeyh
Sebab kat sini SELALU ada acara berkumpulan, so bilik kerap FULL

Ateh ni GAMBOR untuk setiap jenis bilik penginapan
Chalet Standard ~ Depan kolam LAMA (our choosen room)
Chalet Pool View ~ Depan kolam BARU
Chalet VIP ~ iols tak dapat kesan :P, tapi ghasernya dekat bahagian ateh bukit jugaks
Chalet Deluxe ~ Ateh bukit a.k.a depan playground
Dormitori ~ Ateh bukit a.k.a sebelah chalet duluxe

Ni la Chalet Pool View


Hat ni view Chalet VIP (rujuk bulatan hijau) , Chalet Deluxe (rujuk bulatan oren& Dormitori (rujuk bulatan biruyang dekat bahagian ATEH BUKIT

Ni iols kasik zoom sket view Dormitori 

Hat ni pulop zoom bahagian Chalet Deluxe

Kiranya ada 2 POSISI (cewah3 boombastik word iols :P) untuk bilik2 penginapan dalam kawasan kolam ayor panaih ni naaaaaaaaa
2 jenis bilik penginapan posisinya DEPAN KOLAM
Lagi 3 jenis bilik penginapan posisinya ATEH BUKIT
So sekarang ni uols sila la pilih & bayor sendiri la bilik pilihan hati uols naaaaaaaaaaa he3



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

20 comments

  1. wow... cantik tempat ni tenang jer nengok...

    ReplyDelete
  2. serius cantik tempat ini..nampak tenang je..kalau azie kesana bolehlah review hotel nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam azie,
      nanti kalo pi kedah pi la singgah noooooooooooooo

      Delete
  3. cantik lah tempat ni sis.. teringin nak pergi jgk nti... harga2 chalet tu mmg berpatutan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam atie,
      memang rege bilik deme murah tau3 :)
      kira macam bajet hotel gitew

      Delete
  4. mmg igt nak p stay sini..
    jap nak bc semua entry uols psl chalet tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam El,
      yaaaaaa
      sila khatam semua entry he3

      Delete
  5. gambaq bilik ? hheheeh.. cntik daaa tempat ni.. brbaloi nak p lagi..

    ReplyDelete
  6. isk isk isk geram pulak tengokkk

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Assalam anies,
      betoi3
      iols memang ghaser aman & damai ja jenjalan2 dalam ni tau3

      Delete
  8. Cantik sngt dha ni...mmg kn g..hrp2 ada rezeki blik penang t nk g r..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam cik mah,
      tak dapat balek g cotik2 pun hokeyh jugaks he3

      Delete
  9. Panorama kat situ sangat indah dan mendamaikan yer ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zumal,
      betoi3
      ijaaaaaaaauuuuuuuuuu
      seejuuuuuukkkkkkkkk
      ja tau3

      Delete
  10. Yang Poolview tu rasa macam mudah sikitlah depan kolam jerk. Kalau sentiasa penuh bagus juga. Takdalah perasaan seram sejuk mendatang. Kalau tetiba kita aje satu famili kat situ, memang nangis guling-guling tepi katillah jawabnya!

    Tapi serius cantiklah, rasa macam nak try pergi jerk. Baling erk.... wah... jauh tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sis,
      malam yang meriahnyer tau3
      antu semua larik he3
      ater bisin & penuh dengan manusia yang dok bergelak sakan kekdahnya :)

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive