Finale Mothers Day Celebration

1:35:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,


Oooppppsssss......
Iols terSILAP laaaaaa
Kan ker dalam ENTRY INI, iols kabor yang tu entry FINALE untuk ceritera Cotik2 Mothers Day (May 2015) kan3
Ghoper2nya ada lagi laaaaaaaaaaa he3
PENUTUP sebenor a.k.a FINALE sebenor adalah ENTRY INI :)
Lepaih sajork my sis balek on that MONDAY NOON, after zohor iols, my mak & Boboboy sambung OUTING (window sopin & makan2) anak beranak lagiks :)
Kali ni weols TERJAH Kompleks Bukit Jambul pulop
So sila layan GAMBOR :)

Just the 3 OF US


My beloved Mak & Boboboy :)
Dok bergurau apa kebenda ntah la time ni deme berdua he3

This is OUR MENU for that evening

Mine & Boboboy = New House Favorite Set ~ quater chicken + 2 sides (mashed potato + coleslaw)
Taste : SEDAP la kan3. Ater iols & Boboboy kan peminat tegor ayam & whipped potato he3

Opah & Boboboy menu = New Beef Delight ~ Beef Slices With Spaghetty + Mushroom Chicken Soup
Taste : SUPERB hokeyh. Daging tu betoi2 SEDAP tau2. Spaghetti punya bolognise gravy pun JUST NICE. Hat sup tu lagi satu SUPER DUPER SODAP. Konpem akan amek set ni next visit :)

Environment : LUAS & SELESA. Restoran ni kira macam OPEN dekat satu bahagaian, which kita kalo dok meja2 kat bahagian tu memang boleh dok ushar2 kedai kat tingkat bawah. My Boboboy dok pulun negok lift :P. Suka bebenor dia tau3.
Service : Memang TIP TOP. Iols ghaser manager dia India (lelaki). Staff semua Melayu. Walaupun muda2 ja staf dia tapi efisien kojenya.
Rating : 4.5/5



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

8 comments

  1. beef slide tu ya allah tempting nye tgk
    nk kena cuba ni
    moh lah banjer iols hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam El,
      memang sedap tau beef tu
      laen jadiknya tau3
      yer la
      besanya gi kenny asyik mkan ayam sajork kan3

      p/s : jom detim :)

      Delete
  2. wahhh sedap2 nampak makanan tu Sha.. mesti puas hati kan dgn layanan yg tip top lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam atie,
      haah
      barulah terasa diri dihargai
      cecewah3 he3

      Delete
  3. Sik baik sy br mkn so krg terliurnya ;-)

    ReplyDelete
  4. sedapnya makan kenny.. belemoih budak tu. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam nina,
      he3
      budak ni kaaaaaaaaaa
      kalo makan tak belemeoih satu dunia kaaaaaa TAK SAH he3 :P

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive