Alhamdulillah rezeki :)

1:50:00 PM

1st CPUV from Nuffnang

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,
Iols sebenornya dah laaaaaaaamaaaaaaaa TAK BUKA my Nuff. page tau3
Ater ghaser macam tak dak perkembangan gitew he3
TAPI tetiba kejap tadi tergerak hati pulop nak BUKA tau3
Tup.......Tup..........Tup...............................................................
v
v
v
v
v
v
v
v
v
My 1st ONGOING CPUV
Alhamdulillah
Thanx Mr. Nuff :)

Sebenornya, seblom ni iols pernah dah up entry pasai CPUV iols ni haaaaaaaa
(Sila rujuk LINK SINI)
v
v
v
v
v
Kiranya since NOV. 2014 iols dah ada CPUV
TAPI iols PELIK tau3
Kalo hat CPUV ateh tu ON GOING, hat bawah ni pulop CREDITED
Memang dari memola appear dalam list CPUV iols ni memang dah credited dah tau3
Jumlah yang di-creditedkan tu pun TAK terMASUK dalam TOTAL tau3
PELIK lagi disitu
Ada sapa2 boleh TERANGkan dak????????????



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

30 comments

  1. ape kebende tu sha.. tak paham teman.. ngeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kokna,
      he3
      kebenda hat mana nyerrrr???
      ha
      iols pun naek sama lagiiiii konpius :P he3
      pungggaaaaaaaahhh :P

      Delete
  2. Alhamdulillah...dh byk nuff bg ni...hihihi...

    errr....xtau nk kata apa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zai,
      he3
      senyum
      takperlu kata apa2 :P

      Delete
  3. alhamdulillahh rezeki..
    nuffnang mmg tgh bermurah hati sejak dua menjak ni..
    hehehehe

    ReplyDelete
  4. tak paham gak tapi tak pe, cukup haul dan nisab kita kasi cash out hehehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ketam,
      he3
      yang tu betoi3
      tapi entah bila la boleh nak cash out ni :P

      Delete
  5. xaxis tue memang selalu begitu..berderet2 tapi ciput kan...hehehe =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam farah,
      haah
      dia dah credit amount RM tapi bila dekat total tak termasuk pulak jumlah tu
      tu yang eran tu haaaaaaaaaa

      Delete
  6. ada jugak akak dapat benda alah tu
    pun tak tahu camna tu

    ReplyDelete
  7. hahahaha CT lama dah givap ngan nuff nang ni.. ske hati dialah nak kasi ke dak..
    kadang2 iklan bnyk tp bila credited tah apa2..

    ReplyDelete
  8. tahniah!
    permulaan jun yg memberansangkan :)
    kipidap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam aida,
      alhamdulillah thanx naaaaaaaa

      Delete
  9. wahhh rezeki masyukkkk ya Sha.. tahniah.. :)

    ReplyDelete
  10. byk on going tp sen2 sahaja.. hahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam nina,
      kaaaaaaaaannnn
      sen pun sen laaaa
      asai ada yer dop he3

      Delete
  11. kira pun baru tuan ni nuffnag ni aktif blik hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kira,
      akak pun baru dok dapat ni haaaaaaa :)

      Delete
  12. Replies
    1. Assalam ekin,
      alhamdulillah
      ni permulaan sebenornya

      Delete
  13. Jumlah yang di-creditedkan tu pun TAK terMASUK dalam TOTAL


    x fhm sy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam anies,
      iols tak gheti terang
      ayat tunggang terbalik he3

      Delete
  14. Replies
    1. Assalam eyda,
      alhamdulillah
      laaaamaaaa tunggu ni he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive