Tempat Makan Best Di Pavilion KL | Cotik2 Aidilfitri 2015

10:00:00 AM

Pavilion Kuala Lumpur | Tempat Makan Best

Pavilion Kuala Lumpur | Tempat Makan Best
Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,
Hokeyh, last entry yang iols dah up untuk Cotik2 Aidilfitri 2015 kat SINI a.k.a I-City Shah Alam kan3
So sekarang ni meh iols sambung teruih kisah hari TERAKHIR di Kuala Lumpur
Pada perancangan awal, sepatutnya pePAGI raya ke tiga tu weols akan mandi manda dekat pool hotel
TAPI kita merancang, Allah yang menentukan kan3
v
v
v
v
v
v
HUJAN :)
v
v
v
v
v
v
Termenung kesedihan my Boboboy di pagi raya ke tiga :P

Maka dengan RASMInya plan berTUKOR yer sayam2 semua :)
Weols anak beranak siap2, mandi, bekpes dalam bilik & terus gerak naek kereta menuju ke Pavillion Kuala Lumpur
Aternya kenapa Pavilion?????
Haaaaaaaaaaaaaa....Ibu ada plan nak jalan-jalan cari makan gitew :)

Ibu, Ayah & Boboboy posin kenangan di Pavilion Kuala Lumpur

Pelbagai senarai tempat makan best yang ada di Pavilion Kuala Lumpur
TAPI, antara yang menjadi FOKUS pilihan iols adalah...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Johny Rockets, Pavilion KL


Fish & Co., Pavilion KL


Madam Kwan's, Pavilion KL


The Manhattan Fish Market, Pavilion KL


Food Republic, Pavilion KL



Haaaaaaaaaa.......
Takderla bertingkek2 sangat kan iols punya opsyen untuk tempat makan best di Pavilion KL ni kan3????? :P
So yang mana satu pilihan hati iols????????
Cer teka...cer teka....cer teka :)
Nanti iols reveal dalam next entry naaaaaaaaaaa
Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuu



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

16 comments

  1. hah pavilion dkt sgt ngan opis akak..mmg situ je la tmpt mkn kalo tk ke klcc...pegi mkn mana tu...fish manhatan ke...ke johny rocket?

    ReplyDelete
  2. Salam..
    Selamat pagi...
    Nieyl singgah sini...

    ReplyDelete
  3. amboi, uols..jalan2 pavilion ya..;-))

    mkn kat jony roket kot? betul tak? hiihih

    ReplyDelete
  4. wah tak habis lagi ghayer ye hihihi..inikan raya

    ReplyDelete
  5. smua restoran hat best2 dia boh

    ReplyDelete
  6. mcm azie suka jln2 dlm pavillion je..kalau bab makan ssh sikit maybe mahal

    ReplyDelete
  7. semua tu tak pernah try lagi.

    ReplyDelete
  8. citer pasal makan ye.. ini yang buat lapar nih..

    ReplyDelete
  9. jenuh, tak cukup sehari penjelajahan ni.. hahaha..

    ReplyDelete
  10. Bestnya sis dapat jejalan ni...Diana entah bila lah dapat ke sana...

    ReplyDelete
  11. raya di KL mesti happening kak sha.. kesian boboy merenung jendela

    ReplyDelete
  12. alaaaa kesiannya si Fayyadh tu. mesti terkilan tak dapat mandi pool kan

    ReplyDelete
  13. menung membilang titis2 hujan tu kak... ;-)

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive