3D2N JJCM KL&Shah Alam ~ Pre-Preparation :P

10:28:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

1st of all >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> I'M BACK
So mari iols START entry BERANTAI2 non-stop he3
Sebelom iols molakan CERITERA Cotik2 JJCM KL&Shah Alam iols ni haaaaaa
Meh iols BRIEF serba sket PERSEDIAAN (kenkonon2 kan3) yang iols buat untuk Cotik2 ni :)
Well, kan iols ada mention kat SINI yang hubby iols kena p kursus lagi kat KL (29&30 Dis. 2014)
Iols memang dah pesan awai2 kat hubby, kalo depa nak panggil kursus kena gtau ayang awai2
Ater ayang nak NGEKOR :P
Indah Water (company hubby koje) ni memang sesoka ati jer TETIBA panggil p kursus sana sini tau2
Dah la NOTICE inform KOJAP sesangat
Ritu hubby REJECT course call kat KL sebab inform sehari sebelom
GILOS kan3
Kabor la awai2 kan3
Senang orang nak buat PLANNING yer dop ???? :P
Kali ni time dapat tahu kena p kursus tu tak sampai seminggu sebelom tiba tarikh kursus
Elok dapat ja tau iols dengan TANGKAS apply NPL (ater AL habes sudah :P)
Pehtu mola la meRENCANA itinerary (kenkonon2 lagi kan3 :P)


1) ANALISIS HOTEL :P
Nindiaaaaaaaaa ~ SCHEDULISE ANALYSIS gitew :P
Final outcome : 
BLUE ~ Hotel provided by IWK for hubby
RED ~ Our choosen hotel (BUDGET, POOL & NEAR to hubbys' hotel gitew)

2) ANALISIS PUBLIC SERVICE (LRT/MONORAIL)
Sila rujuk entry INI

3) Bekalan KUDAP2an :P
Nindiaaaaaaaaaaa ~ uols ghase CUKUP tak??? :P
(ini untuk bekalan kegunaan dalam keta&hotel hokeyh)

4) Senarai WAJIB singgah (JJCM)
TONY TOMAS
IKEA
RSMY HOUSE OF BERIYANI
(Macam SIKIT jer kan3 :P)


~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

2 comments

  1. maggi mesti wajib tuk stay kan hotel kan
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam El,
      kan3
      tapi weols ni sebenornya dok makan hat junk foods sajork
      sebab memang tak sempat nak makan segala megi & roti tu
      ater sebok dok JJCM kat luor
      lek hotel dah sengkak kekenyangan he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive