CNY 2015 FaMiLiA OuTiNg ~ #1/Picnic Telok Bayu, Telok Kumbar, Penang

2:06:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Hokeyh meh iols hupdate LELAJU yer :)
Macam yang iols dah senaraikan dalam ENTRY INI, so moh ler kita ke TINGKEK PERTAMA
Tajuk macam kat TITLE ateh tu naaaaaaaaaaa
Kan ker iols pernah up entry pasai Telok Bayu ni kat SINI
Ater kan ker SANTEK & BEST untuk berPICNIC kat situ kan3
Maka iols pun ajak la sepupu dua papat berpusin2 iols untuk memeriahkan majlis gitew
TAPI, boleh la pulop masa weols reramai pi tu AYOR SURUT (ayor mati)
Aduuuuuuiiiiiiiiiiiiila, sian all the kids yang SEMANGAT nak MANDI MANDA
HAMPA hokeyh
Last2 weols just MAKAN2, GOSIP2, & melayan the kids MAEN PASIOR sajork tau3
Moh layan GAMBOR 


My family & sepupu dua papat bepusin2 :)

Our MENU for the day
Nasi lemak, sambal ayam, ayam goreng planta, ikan bilis goreng, telor rebus, bihun goreng, nugget, chicken drummet, ayor (sirap, rutbir, laici)

The kids just maen pasior sajork :)



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

10 comments

  1. ngeeeeeeeeeee ni lah dia ek picnic nya hari tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam siti,
      haah
      picnicku tak menjadi uuwaawawawawawawaw

      Delete
  2. alahai...sian korang..sekali air surut daaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kak wahida,
      tu la pasai
      iols ni bertahun dah duduk penang
      tak pernah tahu pun ada ayor surut ni haaaaaaaaaa he3

      Delete
  3. awat x pi lepak kat pantai lain or terus p kat taman air relau tu..hehe
    xpelah budak2 main pasir pun dah happy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam El,
      ater elok dah memasing dok bertingkek2 mengadap makanan
      maleh nak angkat punggung dah kekdahnya he3

      Delete
  4. xpdt main air main pasir pn jadi laa kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam anies,
      haah
      apa yang ada kita hadap sajork
      he3

      Delete
  5. seronoknya picnic
    pastu makanan banyak lak
    mmg la double triple enjoy camni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam nadyra,
      ingatkan nak buat xtvti mandi manda
      last jadik xtvti makan2 gosip2 lior he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive