Kuantan River Cruise | Cotik2 Aidilfitri 2015

5:30:00 PM

Kuantan River Cruise, Kuantan, Pahang | Jalan2 Petang Syawal Pertama

Kuantan River Cruise | Jalan2 Petang Syawal Pertama
Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,
Sambungan dari ENTRY INI
Kan ker weols teruih check-in Arenaa Batik Boutique Hotel
Makan2, rehat2, landing2, & titon2
Elok lepaih Asar teruih weols bersiap untuk plan seterusnya :)
Kalini weols terjah Kuantan River Cruise pulop hokeyh :)
Weols memola plan nak naek cruise ni la kan3
Ater Boboboy memang SOKA kalo bab2 naek kapal ka, boat ka :)
Dekat jety tu ada terbentang banner Kuantan River Cruise, tertulis info harga & nombor untuk tempahan tiket cruise
Harga kalo tak silap iols RM15.00 untuk dewasa & RM10.00 untuk kanak2
MURAH la kan3
Iols pergi tengok kaunter tiket dia, tapi TUTUP
So iols teruih la call no yang di beri tu kan3
Dimaklumkan cruise memang TUTUP sempena cuti Aidilfitri (sah2 la kan3, ater baru raya PERTAMA kot :P)
Sob3.....Sob3...........Sob3
Takperla, tak dapat naek cruise SUSURI sungai Pahang, kita berGAMBOR sajork la kan3 :P
Dari Kuantan River Cruise, weols teruih tala pergi ke Pantai Telok Chempedak (next entry naaaaaaa)
So seperti biasa sila layan GAMBOR yang tak seberapa ini dulu hokeyh :)




~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

16 comments

  1. Alaaa.. kena pi lagi lah macam ni.. ye dok..??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zaf,
      tu la pasai

      psstt : memang ada plan nak repeat he3 :P

      Delete
  2. melepas sudah.. tak pe kak next time plak.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam husan,
      betoi3
      nest trip pulop terjah balik he3

      Delete
  3. Replies
    1. Assalam zumal,
      betoi3
      tenang jer tengok sungai kuantan ni tau3
      memang best

      Delete
  4. wahh hari raya pun sempat lagi bercuti2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam PB,
      sambil menyelam minum ayor kekdahnya he3

      Delete
  5. Cantiknya.. Syok sungguh bergambar di tepian sungai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sha,
      selfie sedas dua gitew
      memang feel he3

      Delete
  6. Cantiknya.. sian tak dapat naik cruise haha.. lain kali kalau naik up la entri :) Nak rasa juga pengalamannya~

    ReplyDelete
  7. ry ptama mmg kbykkn tmpt tutup...xpa..next time boleh p

    ReplyDelete
  8. Cantiknya permandangan akak raya banyak p jalan2 hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ekin,
      dah alang2 pergi tempat jauh
      singgah merata la temanya he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive