Aidilfitri 2015 ~ Shopping Ghayer

4:05:00 PM

Persiapan Hari Raya Aidilfitri 2015

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Haaaaaaaaaaaaaaa.... ni hasil REMBATAN ujung minggu bebaru ni
Weols sefamilia TERJAH Shunshine Square Bayan Baru & Sunway Carnival Seberang Jaya

Secara TOTALnya ini HASIL setakat ini
Psssstttt : Iols GHASER baju iols & Boboboy dah SETEL. TAPI baju Ayah yang dok TAK SETEL lagi tau2. Ayah ada 2 pasang ja tau3. Weols kalo ghayer baju TRADITIONAL tak kalot sangat nak beli.  Ater pakai masa nak SOLAT ghayer ja pun. elok balek abeh semua tanggal :P.PLAN tahun ni untuk Ibu & Ayah akan RECYCLE baju tahun2 lepaih punya la kan3, tapi untuk Boboboy kena beli BAJU MELAYU yang baru laaaaaa


~~~ The End ~~~

You Might Also Like

28 comments

  1. hihihi. elok la tu...dh kira nak settle dah..kita2 tak pe recycle ..janji boleh pakai kan..

    ReplyDelete
  2. kesian ayah...huhuhu...eh..abh Aqil pon x beli apa lg...hak3

    ReplyDelete
  3. Amboi sakan nya shopping raya..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kamila,
      he3
      setahun sekali kenkononya he3 :P

      Delete
  4. Replies
    1. Assalam ekin,
      idak ler banyak bebenor
      sehari selai ja temanya he3 :)

      Delete
  5. Replies
    1. Assalam sha,
      setel hat anak pun dah legaaaaaaaaa kan3

      Delete
  6. Zumal tak shopping pun lagi untuk raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zumal,
      bawak diri sendiri saja takpaaaa laaaaa
      akak ni dok pikior kat anak yang lebihnya haaaaaaaaaa he3

      Delete
  7. banyaknya sis,azie pun dah setelkan baju si kecik ini awal2 lagi barulah baju kami suamisteri hihi

    ReplyDelete
  8. wah..dah sakan shopping Nye..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam hani,
      he3
      sekali terjah pulun tak hengga gitew :)

      Delete
  9. wow! sakan buat preparation.
    aida lom complete lagi ni.
    lom ada time :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam aida,
      he3
      last minit pun boleh gitew kan3

      Delete
  10. amboi esprit !!! hahaha.. CT suka gak tapi tamo shopping !! no no !! i is kenot shopping !!
    nak travel xleh !! nak kena simpan duit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam CT<
      sopin ghayer tak paaaaaaaaa laaaaaaaaa he3

      Delete
  11. kalau ktorang pulak baju melayu baju kurung tu memang lenjan smpi ke petang. yela beraya sari suntuk tak balik rumah hahahahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kira,
      he3
      kami ni jenih kasar ghasernya
      mesti nak berseluor jugaks
      baru selesa nak jalan he3

      Delete
  12. every year baju raya style formal ni mmg spasang je.. esok lusanya mmg kami belasah tak formal.. sng nak bergerak..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam husna,
      kaaaannnn
      tambah si boboboy tu hokeyh
      baju melayu tu tara nak sesi salam2 tu kan3
      dekat 405 kali dok bukak tau3 :P

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive