Pending Entry Bertingkek2 | Alaaaaahaaiii Blog Ku Sayam

5:46:00 PM

Pending Entry Bertingkek2 | Alaaaaahaaiii Blog Ku Sayam

Pending Entry Bertingkek2 | Alaaaaahaaiii Blog Ku Sayam

Pending Entry Bertingkek2 | Alaaaaahaaiii Blog Ku Sayam | Assalammualaikum & Selamat Petang Uols. Sebenornya iols ni dok tengah draft entry SPECIAL untuk esok. Aternya tetiba nak membebel menatang isu laen la pulop.

So, saja ja la cari point nak membebel dan membebel dan membebel gitew. Iols ni sebenornya abeh koje koi 5.00pm, aternya pegi balik koje sekarang ni merempit dengan hubby, so hubby ot pulop rini, so bertabah la tunggu. Seb baek boleh lepak dalam opis dengan jayanya dan mengarang bebelan ini & bebelan esok hari gitew.

Okies, berbalik kepada pangkal jalan, kan ker iols ni telah kesenyapan kesunyian selama beberapa bulan di awai tahun ritu. Walopun entry nan-hado, tapi sebenornya entry yang berada dalam waiting list bertingkek2 hooiiiii. Manakan entry review eh, entry boboboy eh, entry resipi eh, entry makan2 eh, entry jalan2 eh......

Apa pun nanti iols pelan2 kayuh naaaaa. Walopun entry2 itu semua basi, tapi akan ku coba jugeks up entry eh he3. Bior lambat asai up yer dop :P. Harap2 ada la orang yang menanti entry basiku ini he3. Okla, iols nak stop membebel dulu, sebab nak sambung draft entry esok he3.



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

5 comments

  1. kipidap dongibab..kak sha boleh..Mintak boboboy kuasa api sfera kuasa hahahaha

    ReplyDelete
  2. hahahaaa sama je, entry bertingkek-tingkek jugak.

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati