Vitamin C Serum (VCS) By Annona | Majlis High Tea & Pelancaran Rasmi

10:00:00 AM

Vitamin C Serum (VCS) By Annona | Majlis High Tea & Pelancaran Rasmi

Vitamin C Serum (VCS) By Annona | Majlis High Tea & Pelancaran Rasmi

Vitamin C Serum (VCS) By Annona | Majlis High Tea & Pelancaran Rasmi | Assalammualaikum & selamat pagi uols. Alhamdulillah, sekali lagi kita diberi rezeki & peluang untuk berjumpa hari JUMAAT, penghulu segala hari. So dihari yang penuh berkat ni, iols nak share dengan uols satu produk keluaran Bumiputera gitew. Iols dah pernah up Wordless Wednesday. So kali ni iols akan ceritera details pulop naaaaaaa. Untuk makluman uols, team #projekbloggerutara telah diberi kepercayaan untuk turut serta dalam Majlis High Tea & Pelancaran Produk Vitamin C Serum (VCS) by Annona bertempat di Ixora Hotel.


 Majlis High Tea & Pelancaran Produk Vitamin C Serum (VCS) by Annona bertempat di Ixora Hotel, Pulau Pinang

Kekuatan 10 X Vitamin C | Vitamin C Serum (VCS) By Annona 

Kekuatan 10 X Vitamin C | Vitamin C Serum (VCS) By Annona | Nampaaaakkkk dop 'TAGLINE" produk Vitamin C Serum (VCS) by Annona???? >>>>>>>>>>>>>>> "Dengan Kekuatan 10X Vitamin C" hokeyh. Dah tak perlu nak cocok2, nak kikis2, insyaAllah dengan pengamalan dengan konsistent kesan terhadap kulit dapat dirasai seawal 7hari sahaja. 

Umum memang tahu yang Vitamin C memang bagus untuk kulit. Vitamin C merupakan satu formulasi unik yang pekat dan memberi kesan tindakan yang pantas. Produk Vitamin C Serum (VCS) by Annona ini, mempunyai kekuatan 10 kali Vitamin C. Ia berkesan terhadap tompok penuaan di wajah, melindungi kulit dari sinaran matahari, dan memberi lembapan yang lebih lama pada kulit. Vitamin C Serum (VCS) by Annona juga menggalakkan proses pembaharuan sel kulit, membantu menanggalkan sel kulit mati dengan lebih cepat serta menghaluskan tekstur kulit. Ianya juga lembut pada kulit serta tidak menyebabkan pengelupasan. Produk ini juga berasakan air (water based), so ianya cepat meresap & kering apabila digunakan.

Produk Vitamin C Serum (VCS) by Annona ini telah mendapat kelulusan KKM. Ianya merupakan produk keluaran Bumiputera dan insyaAllah Halal. Jom kita reramai support produk keluaran Bumiputera.

 Vitamin C Serum (VCS) by Annona
Didatangkan di dalam bentuk botol kecil yang mudah di bawa kemana-mana

Kaedah penggunaan jugak mudah hokeyh : 
~ cuci muka 
~ titis 1-2titis Vitamin C Serum (VCS) ke jari yang bersih
~ sapu secara sekata di kawasan yang bermasalah

Kandungan di dalam produk Vitamin C Serum (VCS) by Annona :~ Ekstrak buah-buahan citrus, asid hyaluronic, glutathione, ekstrak buah delima, ekstrak daun saxifraga, ekstrak akar pokok skullcap & ekstrak akar pokok peony

Kegunaan Vitamin C Serum (VCS) by Annona : ~ memudarkan parut & jeragat, mengecilkan liang pori terbuka, melembap & menganjalkan kulit, serta membaiki sel kulit yang rosak

Riang Ria Di Majlis High Tea & Pelancaran Rasmi | Vitamin C Serum (VCS) By Annona

Riang Ria Di Majlis High Tea & Pelancaran Rasmi |  Vitamin C Serum (VCS) By Annona | Seperti yang iols dah war-warkan di awal entry tadi, bertempat di Ixora Hotel, Seberang Jaya, Pulau Pinang, pada hari Ahad (27.11.2016), pihak MOS Nutraceutical Sdn. Bhd.telah mengadakan Majlis High Tea & Pelancaran Rasmi produk Vitamin C Serum (VCS) by Annona. Moh la kita layan ceritera bergambor di hari kejadian yer sayam2 semua.

Ucapan dan kata aluan dari En. Syah Ismail (Director MOS Nutraceutical Sdn. Bhd.)

Ucapan dan penerangan ringkas produk Vitamin C Serum (VCS) by Annona oleh Puan Ony Nurhusni (CEO, MOS Nutraceutical Sdn. Bhd.)

Acara kejutan sambutan hari lahir Puan Ony serta acara pemotongan kek sebagai simbolik perasmian pelancaran produk Vitamin C Serum (VCS) by Annona

Antara riang ria raya #eh3 di hari perasmian Vitamin C  Serum (VCS) by Annona

 Weols team #projekbloggerutara di Majlis High Tea & Pelancaran Rasmi Produk Vitamin C Serum (VCS) by Annona

Sempat bergambar dengan pemilik & pengusaha Vitamin C Serum (VCS) by Annona, Pn. Ony Nurhusni

Pssttt : Sila abaikan kekontraan antara tone kaler iols dengan Pn Ony yer :P. Nanti iols up gambor testimoni selepas penggunaan Vitamin C Serum (VCS) by Annona pulop. Haaaaaa, time tu konpem dah kurang kontra eh :P he3.


Model2 wakil team #projekbloggerutara  :P

 Model2 Vitamin C Serum (VCS) by Annona berganding bahu dengan model2 jadian team #projekbloggerutara he3 

Jangan Tunggu Lagi, Dapatkan Dengan Segera | Vitamin C Serum (VCS) By Annona 

Jangan Tunggu Lagi, Dapatkan Dengan Segera | Vitamin C Serum (VCS) By Annona | Haaaaaaaa, apa tunggu lagi uols. Jom kita reramai dapatkan & cuba sendiri Vitamin C Serum (VCS) by Annona. Iols ni dah dalam proses pengubahsuaian (cewaaahhh ayat :P) hokeyh. Alhamdulillah setelah 3 hari pemakaian Vitamin C Serum (VCS) by Annona ni, iols dah dapat merasai kesannya. 

Seriously, kulit lembut hokeyh. Meh sini iols ceritera kisah misteri di malam hari (semalam). Time tu iols dah padam lampu bilik (nak tido la keeennn), tapi sebelum tu iols pi cuci muka & pakai sesiap Vitamin C Serum (VCS) . Dalam dok baring tu iols usap2 la pipi, dok rasa lembuuuuttt. Tak puas hati terus mangkit bukak lampu, Paksa Hubby usap2 pipi iols. Siap tanya, nampak dop apa2 perubahan. Yang Hubby dah blur2 dok tengok iols ateh bawah ateh bawah :P. Iols kabor la, perubahan kat mukaaaaa laaaaa :P. Hubby tenung2, teruih dia kata ada perubahan, kulit tak nampak KUSAM dah & kulit rasa LEMBUT. Hoooooiiiiii, teruih berbunga he3. Kalo uols berminat nak coba sila rujuk details di bawah naaaaaaaaaa :


FB Page : Vitamin C Serum
Tel : 010-8424243
Senarai Rakan Niaga : 


Norhasniza Othman
FB : norhasniza othman
Lokasi/daerah: N.sembilan/jempol
No telefon: 0193926266

NOR HAFIZAH ISMAIL
Fb: Pija Jijah
Lokasi: SHAH ALAM/KLANG
No telefon: 017-5007560

Azrul Fhairuoz
FB : Azrul Fhairuoz
Lokasi : Meru/setia alam
No telefon : 013 343 3004

Habibah Yaakob
FB : 
Bib M Nasir / Galeri Addeen
Lokasi/Daerah : Bandar Klang / Pasar Jawa Klang / UKM Bangi
No telefon : 0125080250

Haslina bt. Umar
FB : Haslina Umar
Lokasi/daerah: Kulim/Bukit Mertajam
No telefon: 0174487812

Isnani Yusof
FB : Isnani Yusof
Lokasi: Bertam, Kepala Batas, Penang.
No telefon: 019-346 1626

Salasiyah Hassim
FB Page : 
http://bit.ly/2fIzfiO 
Lokasi/Daerah : Setapak/W.maju , Bangsar , Ampang 
No telefon : +60192665704

Nor'ashikin Alias
FB : Nor'ashikin Alias
Lokasi/daerah: Maran/Pahang
No telefon: 016-9363356

Aida Shakilla Khairuddin
FB : 
Aida Shakilla
Lokasi/daerah: Putrajaya
No telefon: 0122547282

Shuhaili Lop
FB : Suhaili Lop
Lokasi/daerah: Rawang
No telefon: 0125010180


nafisah pa'wan
Fb : Fisha Qistine
Lokasi/daerah : bukit tinggi klang/ mont kiara/ segambut/sri hartamas/ bangsar south
No telefon: 01123871067

Nor Surayya Abd Rahim
Fb : norsurayya@gmail.com
Lokasi/daerah : Pulau Pinang / Kepala Batas / Sungai Petani
No telefon: 019 5770339

Haslinda Hamidon 
Fb : 
Lynda Hamidon
Lokasi/daerah : Pulau Pinang /Bayan Lepas/Bayan Baru/Balik Pulau
No telefon: 0164348374

juairna (arejue aj)
Fb : Are'jue-aj Samat
Lokasi / daerah : ampang/ muZium negara/ angaksapuri kl/ 
No telefon : 010 2542448

Zubaiti Mastura Zubir
FB : Zubaiti Zubir
Lokasi/daerah: Puchong/Sbg Jaya & Sepang
No telefon: 016-2121669

Norbaitei Halim
FB : Norbaitei Halim
Lokasi/daerah: Permatang Pauh,Bukit Mertajam & Sg.Petani
No telefon: 017-7799120

Siti Hayati Hj Salamat
FB : Pustaka Hati
Lokasi/daerah: Brunei Darussalam
No telefon: 6738667267

Nurazreen Abd Rahman
FB: Nurazreen Abd Rahman
Lokasi: Sungai Petani, Alor Setar,Penang
No.Tel: 0134078424

Muhammad azizulhakim bin azizam
Fb: muhammad azizulhakim
Lokasi: gerik perak pokok sena kedah
0135919369

Farhana Ahmad
FB: Hanna Ahmad
Lokasi: Seri Kembangan, Puncak Jalil, Bandar Kinrara, Bukit Jalil, Ampang Point, KLCC
No.Tel: 012-330 8267
Ariffa Ahmad
FB: Ariffa Ahmad /
Jus Annona Perak
Lokasi: Ipoh, Perak
No.Tel: 0195780044

Raja Farah Faizura Raja Shahruddin
FB: Farah Raja Shahruddin
Lokasi: Bangi, Kajang, Putrajaya
No.Tel: 016-6602673

 Rosmina Ibrahim
Fb: Rosmina Ibrahim
Lokasi: Taman petaling, johor bahru, johor
No tel: 0132985441

Anisah Saari
FB : Anisah Hj Saari
Page : Goldrich Network
Lokasi/daerah: Besut, Terengganu
No telefon: 0129818494

Ariz'za Jainal Abidin
Fb : Emme Risz
Lokasi/daerah : Selayang/ Batu Caves/ Gombak/ Setapak/ Hulu Langat
No telefon: 010-5151582

Norsyema Hani Mahad Noor
Fb: Syema MN
Lokasi: Sungai Petani
No telefon: 0124071439

Nama: Nor Misyuari Sehok
Fb: Nomme Sehok
Lokasi: Melor, Kelantan; Jeli, Kelantan 
Nombor telefon : 0135990220, 0199369488

Nama: Mulan Mastura
FB :Mulan Mastura
Page : 
Mamisegak.co
Lokasi: Butterworth/Pulau Pinang/Jitra/Alor Setar
No.Tel: 012-678 4149

Nama : Aiza safarina azri
Fb : Aiza Azri
Lokasi kelantan : sekitar Kota bharu | p.chepa | Bachok | Pasir Mas | Machang 
Nombor telefon : 0136608106

Syahril Izwan Ismail
Fb: Syah Ismail
Lokasi: Kulim
0194142866



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

4 comments

Blog Dekat di Hati

Blog Archive