Pesta Pulau Pinang 2015 | Tempat Menarik Di Pulau Pinang

3:41:00 PM

Pesta Pulau Pinang 2015 | Tempat Menarik Di Pulau Pinang

Pesta Pulau Pinang 2015 | Tempat Menarik Di Pulau Pinang

Pesta Pulau Pinang 2015 | Tempat Menarik Di Pulau Pinang | Assalammualaikum & selamat petang uols. Haaaaaaaa, sekarang dah cuti sekolah keeeennnn. Dah plan bercuti-cuti bersama keluarga ka uols???? Kalau dah duduk Pulau Pinang ni haaaaa, time cuti sekolah ni, dah tentu2 semua pakat dok cerita pasai PESTA PULAU PINANG la keeeeennn.

Asai cuti sekolah jaaaaaaa, pesta, asai pesta jaaaaaa cuti sekolah gitew, he3. Iols ni nama ja duduk Pulau Pinang, tapi bab2 nak dok meneru2 pi Pesta Pulau Pinang tu memang dak la keeennn. Tambah dengan Hubby iols memang tak berapa sangat kalo tempat2 yang sesak2 & ramai2 orang ni. Tapinya weols tetap la jugeks terjah tapak Pesta Pulau Pinang tu haaaaa. Iols pernah dah up entry pasai Pesta Pulau Pinang. Tu weols pi masa tahun 2014. Hat tahun 2015 belom dok hupload ghopernya, he3. Apa pun meh sini layan ceritera berPesta Pulau Pinang hat tahun lepaih punya naaaaa :p


Pesta Pulau Pinang

Meriah Dengan Manusia | Pesta Pulau Pinang 2015 

Meriah Dengan Manusia | Pesta Pulau Pinang 2015 | Kalau dekat Pesta Pulau Pinang ni, mai malam ja kaaaaaaa, memang beduyun2 manusia la keeeeennn. Sebab tu weols soka pi petang kalo nak naik kereta. Tapi untuk kali ni weols merempit 3 berank ja, so tak kesah la terjah Pesta Pulau Pinang time malam. Jom layan ceritera begambor di malam hari Pesta Pulau Pinang.

 Bepusu2 pengunjung beratur untuk mendapatkan tiket masuk Pesta Pulau Pinang.

Pssttt : Iols dah ingat2 lopa rege tiket eh, rasanya macam dah naek jadi RM4.00/dewasa, kanak2 punya rege separuh la keeennnn

 Ibu & Boboboy di Pesta Pulau Pinang 2015


 Warna-warni di Pesta Pulau Pinang


Riang Ria Bersoka Ria  | Pesta Pulau Pinang 2015 

Riang Ria Bersoka Ria| Pesta Pulau Pinang 2015 | Kalau dah mai Pesta Pulau Pinang ni, sah2 la tumpuan UTAMA adalah GAME eh keeennnn. So moh iols belanja gambor lagiiiiii......


Game section di Pesta Pulau Pinang

Psssttt : Iols dah pernah ceritera bab segala game2 yang ado dalam Pesta Pulau Pinang (dalam ENTRY INI)



Macam tahun2 lepaih jugeks, game ni ja laaaaa yang Boboboy dok pulun
Sekali degan Ibu dok menenggek
Weols ni memang tak lepaih laaaa si Boboboy naek sengsorang hokeyh

 Ada jugeks konsert
Konsert ni berjadual yer uols
Kiranya retih2 ni berbeza2 la gitew

Meh iols belanja bideo persembahan Azlan

 Dah tak lalu bersesak2, weols rehat2 lepak dekat padang ateh ni haaaaaaa

Pssttt : Weols ni jenih tak sopim2 sangat kat pesta ni haaaaa. So play games, lepak2 & cuci mata sikit ja, pehtu kita balik he3



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

3 comments

  1. jemput singgah ke blog dan tinggalkn comment
    https://thisisme-38.blogspot.my/2016/12/kerna-kau-insan-istimewa.html

    ReplyDelete
  2. menarik boleh singgah mmg hjg bulan ni nk pi nak sana

    ReplyDelete
  3. xpe walaupun dah lama.. mesti tahun ni ada lagi kan boleh p pulak kak sha

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive