Aryshafayyadh Aroma

5:35:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Pagi/Tengah hari/Petang/Malam Uols,

Ini adalah sticky post, so sila baca dolu & then uols sila la scroll down untuk entry baru naaaaaaaaaaaaaaa :)


Seperti yang diJANJIkan dalam ENRTY INI
So sekarang TIBA la masa untuk REVEAL BRAND & REGE perfumes yang iols ada sebagai PEMBUKAAN ni naaaaaaaaaaaaaaaaa
Semua rege ni untuk botol macam dalam gambor tu naaaaaaaa (4ml) & ini adalah rege PROMOSI PENGENALAN hokeyh
InsyaAllah promosi iols ni sampai ujung bulan APRIL naaaaaaaa

P/S : Brand akan bertukar2 mengikut permintaan semasa hokeyh. So kalo ada apa2 brand yang uols nak boleh jer tinggalkan komen yer sayam2. InsyaAllah iols akan carikan hokeyh :)


WOMAN
BRAND
RM
ISSEY MIYAKI
7.00
DKNY (FRESH BLOSSOM)
7.00
HUGO BOSS (WOMAN)
7.00
ESCADA (IBIZA HIPPIE)
9.00
TOMMY GIRL
9.00
CHANEL (ALLURE)
10.00
J.LO (STILL)
10.00
CRISTIAN DIOR (J’ADORE)
11.00
DOLCE & GABBANE (THE ONE)
11.00
KENZO (AMOUR GIRL)
12.00
KENZO FLOWER
12.00



MAN
BRAND
RM
CALVIN KLIEN (ETERNITY)
7.00
VERSACE (BLUE JEANS)
7.00
HUGO BOSS (MAN)
7.00
RALPH LAUREN (POLO SPORT)
7.00
VALENTINO (MAN)
7.00
TOMMY HILFIGER (MAN)
7.00
BVLGARI (MAN)
9.00
GIORGIO ARMANI (ARMANI CODE)
10.00
DUNHILL (DESIRE)
12.00

* COD hanya sekitar daerah BAYAN BARU, Penang naaaaaaaaaa
POSTAGE by POS LAJU (charge minimum RM6.00 & rege ikut berat yer sayam3)
DISKAUN TAMBAHAN KHAS akan diberi untuk belian 1/2 DOZEN (6botol) & keatas
DISKAUN ISTIMEWA untuk belian secara PUKAL/BORONG
Belian jenis wangian boleh diCAMPUR2 hokeyh
*Sebarang ORDER / PERTANYAAN / REQUEST boleh tinggalkan KOMENno. telefon anda yer (iols TAK akan published komen yang berserta dengan no. telefon hokeyh a.k.a PRIVACY)


#BRANDEDman&womanperfumes
#nonalcoholperfumes
#oilbaseperfumes
#dijaminHALALinsyaAllah
#wangianbolehdipakaiuntukSOLAT
#wangianinsyaAllahsepertiORIGINAL
#wangianinsyaAllahtahanLAMA



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

44 comments

  1. wahhhh ibu fayyadh dah berbisnes hihihihi

    wish u luck kak. moga maju jaya bisnes nya aminnnn

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Assalam Zumal,
      sila3 try :)
      insyaAllah tak menyesal :)

      Delete
  3. byk2 perfume tu nah sekali je beli hat RL pya
    tu pun hat hantaran punya

    nak tya byk2 perfume tu mana bau best sekali
    nak try pakai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam EL,
      uols nak hat man ka woman :)
      iols kalo woman soooookaaaaa sesangat kenzo flower
      bau dia memenag sejibik hokeyh :)
      hat lelaki my hubby kata paling pemes giorgio armani tu haaaaaaa
      kalo nak boleh la try :)
      iols COD kat uols :)

      Delete
  4. alaaaa COD laa smpi KL...pastu kite bleh ronda2 hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam anies,
      he3
      kalo dekat la kan3 dah laaaaaaaaaaamaaaa iols COD satu semenanjung he3 :)
      sebab tu iols buat bottle kecik dolu
      untuk bagi uols try :)
      kalo dekat boleh jumpa & try bau
      hat jauh tu haaaaaaaaa kena try beli gitew he3 :)

      Delete
  5. kalau kat brunei ni payah lah kan jauh sngt nk order

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kak noor,
      he3
      kalo beli sebotoi rugilaaaaaaa
      pos mahai
      tapi kalo beli pukal berbotoi3 untung laaaaaa kot he3

      Delete
  6. perfume ida habis ida cari akak okayyy !!! hehhehee

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. escada 1 je ea?
    yui suka escada ocean..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam yui,
      ni 1st batch
      untuk launching month
      sampai hujung april
      untuk may insyaAllah akan lsitedkan new brand gitew :)

      Delete
  9. singgah sini klik2 nuff... :)
    nice blog....

    ReplyDelete
  10. woooaaah dah ada bisnes hehehe.. moga brkembang maju =)

    ReplyDelete
  11. Selamat beronline bisnes Arysha ...hihi.... moga maju jaya yer

    ReplyDelete
  12. Wahh berbisness yer.. All the best ya.. Moga maju jaya..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam farah,
      thanx naaaaaaaaa
      jemput2 try beli nanti hokeyh he3

      Delete
  13. gOOD luck kak,semoga berjaya dalam bisnes ini.

    ReplyDelete
  14. Bakal Jutawan Online, Inshaa Allah. Wish u all da best.

    ReplyDelete
  15. wah.. dah mule bisnes.. inshaAllah.. semoga berjaya.. dan terus maju!~

    ReplyDelete
  16. dunhill tu mesti wangi kan??
    semoga Sha berjaya dalam bisnes ni
    nanti nak order jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ann,
      haah
      dunhill tu yang laku
      tapi bau dia strong, iols tak berapa gemor
      tapi orang laen gemor sangat pulop dah he3

      Delete
  17. Replies
    1. Assalam,
      he3
      iols tak ghti nak kabor
      tapi kalo ikut idung iols la kan3
      iols soka kenzo, tommy & dkny

      Delete
  18. Macam best je, tapi tak tau mana 1 yg nak..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam MJ,
      kalo tak tahu yang mana satu
      sila la try yang mana 3 ka empat ka he3

      Delete
  19. salam ibu fayyadh hehe. lama x dpt mai singgah sini huwawawawa
    wahhh kak meniaga perfume ye? besnya byk perfume. wangi!!!! hehe

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati