Promosi Harga RUNTUH MERUDUM

11:30:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,


PROMOSI HARGA RUNTUH
@
APRIL STOCK CLEARANCE
aryshafayyadh aroma
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
V
V
v
v
v
v
v
v
v
SEMUA SEKARANG HANYA RM7.00/BOTTLE (3ml)

TERMA & SYARAT PROMOSI :
~ Promosi hanya dari 27 - 30 APRIL 2015 
~ MINIMUM order 3BOTTLE
~ Caj POSTAGE (Pos Laju) RM6.00 (minimum)
~ CUT OFF date untuk ORDER pada hari KHAMIS (30.4.2015, 11.59pm)
~ POSTAGE akan dibuat pada hari AHAD (3.4.2015) & ISNIN (4.4.2015)

JANGAN LEPASKAN PELUANG
PROMOSI HANYA UNTUK 4HARI SAHAJA
 SEBARANG PERTANYAAN & ORDER BOLEH WHATSAPP
0124158089 / 0124746924



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

16 comments

  1. wahh..ada promosi tuu... bestnya... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam atie,
      3hari ja tinggai :)
      jemputla coba beli naaaaaaaaaaa :)

      Delete
  2. Replies
    1. Assalam anies,
      weeeeeeeeeeee wiiiiiiiiiiitttttttttt :P

      Delete
  3. aritu kan beli lah kat papa minyak wangi jenis mcm ni. nama Drakkar. RM10 satu. tapi nya kan orang tu bubuh dalam botol kecik yang dah disekat, nampak mcm panjang botol tapi isi dia sikit je huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kira,
      botol disekat???
      memang harga standard 3ml = rm10.00
      tapi yang ni akak buat promosi
      3ml = rm7.00

      Delete
  4. murah..berbaloi klu beli.. ;)

    ReplyDelete
  5. singgah sini.. selamat hari pekerja.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam miera,
      thanks sudi singgah naaaaaaaa

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive