Anak Ayah ke Anak Ibu

3:39:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Ibu : Abang sayang Ibu lebih ka sayang Ayah lebih ?????
Fayyadh : Abang sayang Ayah
Ibu : Abang tak sayang Ibu?????
(sambil Ibu dok buat sebek2 moncong2)
Fayyadh : Abang sayang Ayah
(sambil senyum2 senget :P)
Ibu : Abang anak Ibu ka anak Ayah?????
Fayyadh : AnakAyah
(sambil senyum2 yang terlampau senget :P)

Sokaaaaaaaaaa sangat maen laga2 DAHI & IDUNG dengan Ayah :P

Makan dengan Ayah

Sopin CD dengan Ayah

Layan in house movie dengan Ayah

Layan wrestling dengan Ayah

Play time dengan Ayah

Jenjalan sopin dengan Ayah

Lagi jenjalan dengan Ayah

SENYUM, TAK PERLU KATA APA2



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

14 comments

  1. umo bape ni ye?? klo ank sy tanya syg ke x, dia tahu angguk je.xreti lg nak balas2 ayat mcm tu hehe... 2y

    ReplyDelete
  2. hahhaa..jangan lah jeless ibu nya.. anak sy tu sama jer klu masa nak minta beli mainan dia akan kata sayang babah lebih.. tapi klu nk tido berkepit jg dgn ibu ni ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam atie,
      ni si fayyadh ni tido pun celah ketiak ayah hokeyh
      kalo ayah takdak baru carik ibu :P

      Delete
  3. Betul2 anak ayah tu...klau anak akak..balance...tang kena marah je nak papa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam akak,
      fayyadh manha lebeh kat ayah kenan masa ibu dia peknen dolu he3

      Delete
  4. kalau umarfaiq nak 2-2, umi dan abi..soh pilih tak reti huuuuuuuu

    ReplyDelete
  5. hahaha tingat kat kazen. bla tanya dia...cha anak umi ke anak abah? anak umi. cha ni anak abah ke anak umi? anak abah! ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam anies,
      dah try buat trick soklan lagutu jugak tau3
      tapi tetap nama ayah yang kuor :P

      Delete

Blog Dekat di Hati