Black Canyon, Perda City Mall, BM, Penang

2:04:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Iols sebenornya dah lama nak share ceritera MAKAN2 hat ni
Ni kenkononnya kira entry #throwback la gitew yer sayam2 semua :)
Last 2weeks weols anak beranak ada gi BLACK CANYON kat Perda City Mall
Idak ler makan beria sangat sebab iols & Boboboy dah makan kat rumah
Hubby ja yang baru lek koje & teruih bawak weols jenjalan2 gitew
So weols just order satu ja main dish
Si Boboboy nak makan kek time tu
So iols tapau la SR nyer kek :)
Sebenornya ni 2nd time iols makan Black Canyon
Memola dolu dengan my sis dekat Gurney Plaza kat ENTRY INI
Tapi Hubby iols ni 1st time hokeyh
So meh layan gambor ceritera itu :)


Si Boboboy PULUN kek SR 
Iols dah lopa jenih kek itu he3 :P

Haaaaaaaaa.............ni la MENU weols hari itu :)
Grilled BBQ Chicken with Garlic Fried Rice RM 11.90
Taste : SUPERB hokeyh. Fayyadh berebut dengan Ayah :P
Mocha Glacier Frappe RM 11.90
Taste : NICE & SEDAP
Black Canyon Coffee Frappe RM 10.90
Taste : SO2 sajork. Sebab iols ghaser tawar la pulop he3

Gambor ateh ni some VIEW dalam restoran BC itu naaaaaaa
Luas, bersih & selesa
Masa time iols pi tu TAK RAMAI orang, tapi ruang dia memang SPACIOUS

KESIMPULANnya iols SOKA makan kat BC ni
Food dia SEDAP & sevice MESRA & memang customer oriented
Sebabnya masa iols makan kat Gurney punya branch pun layanan sama bagus tau3
Pelayan memang fokus kat customer
Kita terpandang muka deme pun deme ingat kita panggil tau3, laju ja mai tanya semua ok ke, makanan ok ke, nak apa2 ke
KAGUM iols :)
Sapa yang belom coba tu sila la pi la coba pulop naaaaaaaaaa he3 



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

10 comments

  1. memang tak pernah cuba walaupun black canyon ade je dkt dgn umah...harus try lepas ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam anne,
      sila try naaaaaaaaaa
      pehtu up entry pulop he3

      Delete
  2. menu paling best kat black canyon adalah tomyam...ko tak try ke nok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kak wahida,
      dah try masa 1st visit
      memang pekat likat melekat he3
      berasap2 kan3

      Delete
  3. Xpernah mkn lg kat sini...leh cuba nnt

    ReplyDelete
  4. memang sedap makanan kt black canyon.. eh dh tukaq nama jd perda mall

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam nina,
      kaaaaaaaaaaaannnn
      iols pun loike
      p/s : dah lama tukor laaaaaaaaaaa

      Delete
  5. sy lalu je sblm ni...x penah sggh lg ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam anies,
      sila la try
      pehtu review pulop :)

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive