GST ku 'sayam' :P

12:05:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Tengah Hari Uols,

As per TITLE above.........................................
Weeeeeeeeeehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
For my 1st TIME iols 'CONTRIBUTE' tax kepada my GOMEN ter'SAYAM' gitew :P


Baru SEPOSEN dah rasa 'BANGGA' sangat gitew :P
'TAK SABOR' ghasernya nak terus me'NYUMBANG' hokeyh

Kan ker ghamai yang buat ENTRY pasai GST ni kan3
Iols tak nak ketinggalan la yer
Ni bary ENTRY PENGENALAN
Nanti iols ceritera panjang lebor sikit naaaaaaaaaaaaaaaa
Moh ler kita keluor LUNCH dolu :)



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

20 comments

  1. kita ni takat share x puas hati kat kwn2 jelah.. bukan diaorg dgr pun.
    mcm menyalak bukit.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam PB,
      asai dapat luah perasan gitew yer dop he3

      Delete
  2. kepala sakit, hati sakit..semua gara2 gst..tp nak buek camno..redho yolah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sya,
      redho2 jugaks
      tapi nanti cukup time kaaaaaaaaaaa
      kasik pangkah sama dia
      kasik tumbang he3

      Delete
  3. Dh feedback kt HR psl GST kt kantin.entah boleh entah x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zai,
      haah
      hat kantin uols tu yg tak menahan tu :P

      Delete
  4. hahaha sabar ye.. kena pandai berbelanja lepas ni..
    kalau nak beli barang rumah beli sekaliharung.. xyah dua tiga resit.. buat membazir..
    adus.. pening kepala..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam CT,
      beli pi la asing ka seklai ka
      tetap kena gstnya CT sayam ooiiiii he3

      Delete
  5. Okje tak buat pun pasal GST Arysha....maleh, tak kuasa mak hihi ..... Hari tu okje makan luar rupanya service charge pun dikenakan 10% + GST 6% ingatkan cuma GST jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam okje,
      hat bab makan kena gst lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii la menyakitkan kan3

      Delete
  6. Replies
    1. Assalam farah,
      he3
      sumbang mambang gitew he3

      Delete
  7. tu la...Sekarang nie..gi mana, beli apa..ayu pun sama check resit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ayu,
      samala ngan iols
      sekarang dalam proses kumpui GST ku sayam untuk seminggu gitew :P

      Delete
  8. ms memula bli aritu excited dok semak gst hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam anies,
      he3
      iols pun dok semak jugaks ni

      Delete
  9. tatau la ape makna dorg yg gst ni baguss sgt utk rakyat nya tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kira,
      rakyat soper deme tu laaaaaaaaa yang baguihnya haaaaaaaa :P

      Delete
  10. kalau beli sikit-sikit tak terasa la sangat GSTnya
    tapi mau bangkrap juga rakyat kalau gini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ann,
      kalo beli sket2 jawabnya kena beli banyak kali he3
      sama jugak penyudahnya yer dop :)

      Delete

Blog Dekat di Hati