Harga Makanan Laut Di Pasar Sg. Batu, Telok Kumbar, Penang

1:45:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Tengah Hari Uols,


Ingat lagi tak gambor  ateh ni???????????
Sila rujuk ENTRY INI naaaaaaaaa
Meh iols REVEAL REGE keSEMUA menatang2 ateh ni hokeyh :
SOTONG (1kg) = RM 9.00
KETAM (1kg) = RM 27.00
IKAN TENGGIRI (1kg) = RM 26.00
GELAMA IKAN MASIN = RM 0.00 (FREE)
TOTAL = RM 62.00 



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

38 comments

  1. Gila murah...dok igt ambik sekilo2 tu mau dkt 100 kena

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zai,
      kaaaaaaaaaannnn
      iols ghaser kalo total rm100 pun murah hokeyh
      dedolu iols pi pasor malam ka, pasor besor ka
      beli ikan2, & seafoods kecik2 bodoh2 ja pun
      baru 3-4plastik dah dekat rm80 tau3

      Delete
  2. Replies
    1. Assalam yui,
      kan3
      tu yang akak la ni dok meroyan seafoods tetiap weekend ni haaaaaaaaaaaaaaaaaa

      Delete
  3. Replies
    1. Assalam sya,
      kan3
      murah, fresh & berbaloi gitew
      alhamdulillah terjumpa port baguih ni he3

      Delete
  4. murah...

    aku suka ikan gelama masin...feveret!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kak wahida,
      kaaaaaaaannn
      ni dalam minggu ni tetiap ari dok goreng ikan gelama main tu
      oohoiiiiiiiiiiiiiiiii
      boleh naek darah ni kan3 :P

      Delete
  5. Ok jugak regenya, tak mahal dan tak jugak murah sangat, tapi boleh la kan :D

    ReplyDelete
  6. Eh dapat ikan gelama masin free yer ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam Zumal,
      haah
      pemurah tokey kedai tu tau3

      Delete
  7. wah nak kirim je boleh tak hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam siti,
      he3
      mai la jenjalan sopin2 seafoods blah island ni haaaaaaaaaaa :)

      Delete
  8. Sesekali macam ni puas hati rasanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam aiza,
      haah betui3
      tu yg dok repeat ja pi situ he3

      Delete
  9. tersanagatttttt laaaa murahnyaaaaa alahaiii nk jugakkkkk

    ReplyDelete
  10. murah pada perkiraan saya
    tapi semestinya fresh kan!

    ReplyDelete
  11. hadoiii..teras che nak makan semua seafood kat atas tu skrg juga..haha..
    harga pun murah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam atie,
      he3
      sila3
      mai penang naaaaaaaaaaaa

      Delete
  12. uwaaa... terasa tekak nak makan semua kt atas tu skrg juga... harga pun murah kan sis...:)

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Assalam anne,
      haahhhhhhh
      percayaaaaaaaaaaaaaa laaaaaaaaaaaaa he3

      Delete
  14. Salam. Hee murah dan sedap seafood ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam 3lalat,
      betui3
      iols soka betui menda2 murah & fresh he3

      Delete
  15. akak ahahah rasa kelakar jap entry ni..
    kasi2 harga then..

    the end ahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam CT,
      he3
      laaaaaaaaa
      itu motip iols laaaaaaaa
      nak reveal rege jer temanya :P

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  16. Alaaa.. beria baca... habis pulak.. hye akak ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam siti,
      enrty pendek ketot namanya ni he3

      Delete
  17. Replies
    1. Assalam kira,
      sok2 lek penang sila pi terjah naaaaaaaaaaaaa
      berbaloi2 hokeyh

      Delete
  18. Murahnya.
    Best dapat gelama ikan masin free

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ann,
      haah
      sedap gelama dia
      ni dok ada g 4ekor he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive