Hati Sayu

10:11:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

Sayu
Sedeh
Bad Mood
Rindu Boboboy





~~~ The End ~~~

You Might Also Like

24 comments

  1. haihh, rindu mek jugak tetibe..;(

    ReplyDelete
  2. amboiii kemain fayyadh dengan motor besar...hensem!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kak wahida,
      he3
      takat posin gitew ja la yang boleh

      Delete
  3. posing berpampers tu paling win...comel..

    posing naik moto tu kemain lagi hah mcm abg sado heheheeheheh...

    bagus fayyadh...pandai jek makan...nampak berselera makan....senang kalo anak suke mkn nie...kite pun excited nak masak kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam lieya,
      he3
      iols pun soka posin pampers itu

      Delete
  4. ah sudah...kena benti keja ni...opppps...thihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zai,
      kaaaaaaaaaaaaan3
      kalo aku kaya sob3

      Delete
  5. kemain bergaya minum susu dengan diapers je.. hehe..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Assalam azie,
      he3
      tak kemana pun
      tapi tengah mood swing he3

      Delete
  7. tengok gambar dak Boboiboy ni terus teringat anak2 kat umah.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam aiza,
      kaaaaaaaaaaaaannn
      semua hati ibu/mommy/mama/ummi saaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaa
      sob3

      Delete
  8. abg sado naik motor
    abg sado soooooo seksi

    ReplyDelete
  9. aaaik.. rindu boboboi ? miahaha..
    dah okay da kan mood tu.. ehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam CT,
      he3
      mood ada swing sikit2 lagik ni haaaa he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive