Wordless Wednesday ~ #11/2015

1:42:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,


MACAM-MACAM BOBOBOY FAYYADH

PENAWAR DIA, RACUN PUN DIA GITEW :)
KELUARGA KECIL SAYA
OPAH, AYAH, IBU & FAYYADH
ALHAMDULILLAH



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

30 comments

  1. banyaknya mainan dia...
    keluarga kecil tetapi besar maknanya kan! Alhamdulillah..dikelilingi oleh insan tersyg...

    ReplyDelete
  2. gambo no 2 tuh belakon iklan qu puteh qu puteh ke fayyadh..hehehe

    ReplyDelete
  3. wah..mcm2 aksi ada..
    pic speaks better.. :-)

    ReplyDelete
  4. Abadikan gambar dia banyak2.. nanti dah besar, pasti rindu keletah dia masa kecik.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam aiza,
      haah
      sekarang dah tambah dengan koleksi video
      lagi syiok he3

      Delete
  5. hensem anak bujang kau nok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kak wahida,
      encem cam hero nustan ka hero tamil he3

      Delete
  6. BANYAKNYAAAA TRANSPORT DIA HEEE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam jue,
      senang kalo nak berangat kemana2 kekdahnya he3

      Delete
  7. Banyak yer mainan Fayyadh...seronok tgk anak bujang membesar dengan sihat... ceria je dia...meriah blog dear...warna warni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam julia,
      he kalerpul kekdahnya blog iols he3

      Delete
  8. ensem boy..

    wahh banyaknya mainan hero ini,aunty nak 1 leh tak hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam azie,
      meh mai rumah meh
      pilih ja mana yang bekenan gitew he3
      ni iols dah buat clearance stok dekat 4 kali hokeyh
      dok menimbun laguuuuuuuuuuuu tuuuuuuuuuuuu jugaks

      Delete
  9. Replies
    1. Assalam anies,
      he3
      tak dapek nak reduce dah ni haaaaaaaaaaaaaa

      Delete
  10. banyaknye mainan.. gigih mak dia mengemas haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ila,
      he3
      tau takpa
      sekarang ni time play hanya pegang konsep sekali maen satu box sajork
      TAPI takdan iols ralit sat sajork teruih ber-box2 yang boboboy bawak turun :P

      Delete
  11. Ehh yer la..sama mcm baju yg emir dapat...hehehe... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam farah,
      baju tu dari Fayyadh umur 1thn sampai la ni dok muat hokeyh he3

      Delete
  12. Replies
    1. Assalam ann,
      he3
      tak tau dah lagumana nak buat sesi cleaning dah ni haaaaaaa

      Delete

Blog Dekat di Hati