Wordless Wednesday ~ #12/2015

11:01:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,






~~~ The End ~~~

You Might Also Like

26 comments

  1. tak dapat brim *angkat tangan*
    register tapi nama takda dalam list.. sedih.. terpinggir..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam CT,
      akak dua kali dapat sekali tak dapat ni dapat pulop
      gitew :P

      Delete
  2. xdpt lg nak beli pampers mek buat stock..T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sya,
      he3
      iols sempat beli stock pun takat tahan 3-4 bulan sajork

      Delete
  3. ada betulnya ;-)

    p/s nina ada send emel. da respon ke? kalau x de acu tgk kt spambox

    ReplyDelete
  4. start gst mcm2 cite kuar...yg merana pengguna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sis,
      betui3
      redha dalam keterpaksaan gitew
      kalo marah kang kena halau kuor malaysia yer dop
      negara ini deme yang punya :P

      Delete
  5. xpangkah pun, tp dpt gak bahana ni.. sedey..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam tina,
      samala kita
      tu dituju khas buat yang 'terpangkah' gitew :P

      Delete
  6. tak pangkah pun menanggung.. haduii.. brim pun tak layak.. double hadui..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam rai,
      he3
      ater kena tanggung la jugak kan3
      nasib laaaa 'malaysia masih aman'
      Alhamdulillah 'malaysia negara kaya'
      kan3 :P

      Delete
  7. BR1M?apa itu BR1M?

    laki kita x bg ambik BR1M...

    Amboi stok depa...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zai,
      he3
      tara tu tahan ler 3-4bln sajork
      kedepannya tanggung la hazab yer dop
      BR1M pun tak dapat nak tampung hokeyh :P

      Delete
  8. sama la kita buat stok masa ritu. tapi tula sebulan dua jela yang tahan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kira,
      akak tahan la 3-4 bulan
      jadiklaaaaaaaa
      dari tak ada kan3

      Delete
  9. akak dah shopping sebelum GST lagi
    dah pernah merasa duit BRIM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ann,
      haah
      hat ni semua beli sebelom gst gitew

      Delete
  10. Replies
    1. Assalam yui,
      he3
      senyum tak perlu kata apa2 gitew yer dop :P

      Delete
  11. Replies
    1. Assalam kak,
      iols dari dolu tak pernah mangkah memangkah
      TAPI tahun lepaih baru tersedor diri
      Gi la memangkah he3
      InsyAllah akan terus memangkah gitew:)

      Delete
  12. xpernah rasa brim tak adil kene bayar GST huh!!! HAHHAHA

    ReplyDelete
  13. Tu diaaaa..kemain banyak borong pampers segala..heheh

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati