Pantai Kemasek | Cotik2 Aidilfitri 2015

9:00:00 AM

Pantai Kemasek | Lawatan ke Pantai Terengganu

Pantai Kemasek | Lawatan ke Pantai Terengganu
Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,
Waaaaaaaaaa........
Harini ni Iols dijadualkan akan BZsssss
Aternyer KOJER tertangguh meNIMBUN dari minggu lepaih :P
MOOD kojer dok ke GAUNG kekdahnya :P
Tapi kot mana pun harini kena tow naek ateh balik la mood kojer itu
So moh ler Iols up sesiap sambungan entry Cotik2 Aidilfitri 2015 yang berTINGKEK2 itu naaaaaaaa
Kan ker dalam last entry Iols semalam di SINI, Iols dah ceritera kisah pepagi 1st Raya dekat rumah my Tokwan kan3
Lepaih sesi berSALAM2, GOSIP2 & MAKAN2 ghayer, weols pun minta izin nak berANSUR la kan3
Kiranya time tu dalam tengah hari la jugak
Aternya TAK BOLEH leLAMA dah kat rumah my Tokwan, kerana kena bergerak ke KUANTAN pulop gitew
Untuk makluman uols dekat Kemasek tu weols TAKDA sedara mara laen, cuma ada family Tokwan ja
So lepaih ja sesi berGHAYER dengan my Tokwan sefamilia itu, weols terus sambung sesi Cotik2 Terengganu weols dengan sesi Cotik2 Kuantan la pulop :)
TAPI weols singgah dulu di Pantai Kemasek dengan tema Lawatan Cuci Mata gitew :p
Ni kiranya our last stop untuk Cotik2 Terengganu la naaaaaaaaaaa
So moh layan GAMBOR ceritera weols di Pantai Kemasek dulu naaaaaaaaa


Some of Pantai Kemasek view
Memang laut terbentang luas tau3

Haaaaaaaaaaaa....
Boboboy & Ayah posin maut di Pantai Kemasek di tengah hari rembang :p

Psssstttt : Harini punya entry semua SHORT entry naaaaaa....Ni pun auto published hokeyh. ater tuan blog BZssss :P

~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

12 comments

  1. Julia pernah sampai ke pantai kemasek tu, best angin kuat dan cantik sgt2...tp ada yang tak best...ttg tandas awam di pantai kemasik sgt teruk...berbau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam julia,
      iols tak sempat nak lawat toilet dia he3

      Delete
  2. best bila dpt tgk pantai..rs tenang je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sis,
      betoi3
      tapi pi time tengahari mencanak matahari he3

      Delete
  3. Bestnya beriadah di tepi laut dengan berbaju raya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sha,
      he3
      nambap sangat rare kan3 he3

      Delete
  4. Cantik nya laut dekat gambar last tu...

    Boleh mandi dop?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zaf,
      boleh mandi
      ada ramai gak orang dok mandi time tu hokeyh :)

      Delete
  5. Cantik Pantai Kemasek tu, teringin nak pergi ^-^

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive