Box Of Joy | Lazada Online Revolution

4:44:00 PM

Box Of Joy | Lazada Online Revolution

Box Of Joy | Lazada Online Revolution

Box Of Joy | Lazada Online Revolution | Assalammualaikum & selamat petang uols. SALE!!!! LAZADA!!!! SALE!!!! LAZADA!!!! SALE!!!! LAZADA!!!! Haaaaaaaaa...dah konpem2 iols tau dalam kepala uols semua sekarang ni dok melayang2 ayat itu keeeennnnn. Lagi satu >>>>>>> ONLINE REVOLUTION!!!! ONLINE REVOLUTION!!!! ONLINE REVOLUTION!!!! gitew, he3 :P. Pssstttt, tak payah la nak membongak kata idok yer he3. Iols ni koje front office ni haaaa, tau sesangat hooiiiiii. Tetiap hari dok terima parcel bertingkek2. Segala student, staf sampai la ke lecturer hooiiiiii. Kita jadi tukang terima ni MEMBARA jeeeeerrr hooiiii. Tunggu laaaa turn iols pulop nanti :P he3.

Satu Malaya #eh3 Malaysia dah tahu Online Revolution Sale dah mola di Lazada dari 11.11.2016 sampai 12.12.16. Tema eh pada kali ini adalah "Brands For All". Haaaaa, iols pun Alhamdulillah dapek jugek merasa kemeriahan Online Revolution ni dengan 'BOX OF JOY"...........................
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Terima kasih Lazada for the Box Of Joy


Find Joy In Every Parcel | Box Of Joy 

Find Joy In every Parcel | Box Of Joy | Psssttt, meh sini nak kabor, memola masa iols terima package dari Lazada masa kat ofis tu keennnn, dia punya riang ria RAYA #eh3 tu hooiiiiii. Bekobar2 nak balik rumah he3. Elok sampai rumah memang dah agak dah semangat kobar2an itu (#eh3 ada ka perkataan kobar2an?? :P hentam sajork la :P) turun kat Boboboy pulop. Anak & Ibu keeeeeennnn.


video
Naaaahhh....Iols belanja uols bideo hover excited my Boboboy
Terpancor keeeeennn his face of JOY he3


Berhabis-habisan my Boboboy dok pulun the Box Of Joy
Sampai ke lobang cacing #eh3 ke dasar kotak Boboboy korek hooiiiiii he3 :P
Really 'Box Of Joy' for my Boboboy 

Brands For All | Box Of Joy


Brands For All | Box Of Joy | Weols sefamilia (bukan iols & Boboboy sajork tau yang excited...Opah eh & Ayah eh pun sama naek :P) memang tekuzat dengan isi dalam 'Box Of Joy" ni tau3. Memang sesungguhnya laaaaaaaaaaa MERIAH hokeyh. Sesuai sangat dengan tema Online Revolution a.k.a "Brands For All". Tak percaya??? Meh sini iols belanja isi eh yang meriah itu.......................................

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Taraaaaaaaaaaaaaaaaa
MERIAH!!!! MERIAH!!!! MERIAH!!!!
Opah eh punya ado
Ibu eh punya ado
Ayah eh punya ado
Boboboy punya pun adoooooooo




The most precious moment of JOY captured after only few seconds weols open the Box Of Joy is................................
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 Boboboy pulun susu dari Nestle
Abeh sekotak dekat dia sorang tau3

Boboboy dok pulun pen cenderahati dari Lactokid
Sukeeee kemain dia pen banyak warna he3

Save The Dates | Lazada Online Revolution


Save The Dates | Lazada Online Revolution | Non stop >>>>>>>> SALE!!!!SALE!!!!SALE!!!! LAZADA!!!! Meh sini iols belanja sesiap uols TARIKH2 KERAMAT............

v
v
v
v
v
v
Save the dates naaaaaaaaaa sayam2 semua



Ater kan udah kabor tema eh "Brands For All", dah tentu2 la menawarkan pelbagai barangan berjenama. Ditambah dengan potongan diskaun yang hebat gitew. Penyudahnya sila bersiap sedia rambang mata nak buat pilihan he3. Macam iols ni haaaaaaaaaa. Dok bawak mengucap semedang. Sila jangan lepaskan peluang naaaaa uolsssssssss. Cecepat terjah Lazada sepanjang Online Revolution SALE.






~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

3 comments

  1. wah ! seronok nya boboboy tu.. dapat la habuan kat semua kan

    ReplyDelete
  2. Aqil pon awai2 dh pulun susu tu dl...hahaha

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati