Pelikat Pants by Ziwani Textile | Produk Keluaran Bumiputera

9:42:00 AM

Pelikat Pants by Ziwani Textile | Produk Keluaran Bumiputera

Pelikat Pants by Ziwani Textile | Produk Keluaran Bumiputera

Pelikat Pants by Ziwani Textile | Produk Keluaran Bumiputera | Assalammualaikum & selamat pagi uols. Alhamdulillah kita dah sampai ke hari Khamis. Hip...hip... horaaaayyyyy, he3. Ok la hari ni iols nak berceritera tentang satu produk keluaran bumiputera. Kita orang Melayu, kena la sokong perniagaan orang Melayu gitew. 

Produk yang iols nak share hari ni adalah keluaran dari Ziwani Textile yang merupakan pengusaha sektor pembuatan pakaian. Macam2 ado kekdahnya. Antaranya ialah blaus, jubah kanak-kanak dan kurta dewasa. Untuk hari ini, iols akan berceritera tentang "PELIKAT PANTS" yang merupakan produk utama Ziwani Textile. So moh la layan ceritera iosl yer sayam2 semua :).


Pelikat Pants by Ziwani Textile

Boboboy In Action | Pelikat Pants by Ziwani Textile

Boboboy In Action | Pelikat Pants by Ziwani Textile | Seperti biasa setiap kali kalo iols bawak balik parcel kerumah, si Boboboy laaaaaaaaa tukang kaluit nak explore parcel tu he3. Kali ni pun sama laaaaaa kekdahnya keennn. Elok bila dah bukak parcel kali ni, tersenyum senget my seketoi Boboboy. Siap pi lari tunjuk kat Opah eh. Lepas tu dia kata "Boleh la abang pakai masa RAYA". Tergelak iols dengan Opah eh. Meh sini iols belanja uols review Pelikat Pants dengan model tak berbayor a.k.a my Boboboy :P.

Dua pasang Pelikat Pants by Ziwani Textile

Pssttt : Kain dia memang lembut & selesa hokeyh. Mana taknya, kain yang digunakan ialah tenun 5000 cap Ayam Serama/Mangga.

 Boboboy with his brown Pelikat Pants
Haaaaaa...tengok la memacam gaya anak dembot seketoi ni tau2

 Boboboy with his green Pelikat Pants

 Nah, iols belanja my Boboboy dok berSILAT sakan dengan his Pelikat Pants
Anak nan seketoi ni memang lasak hoooiiiii, seminit tak diam
Pelikat Pants ni memang selesa & tidak panas
Melompat tinggi bintang pun my Boboboy tak bisin kata panaih hokeyh

Jom Support Produk Bumiputera | Pelikat Pants by Ziwani Textile

Jom Support Produk Bumiputera | Pelikat Pants by Ziwani Textile | Untuk makluman uols Ziwani Textile menawarkan produk berkualiti pada harga yang mampu milik. Tak percaya???? Harga retail serendah dari RM15.00 sehelai hokeyh. Tak cukup dengan tu, ada lagi harga runtuh untuk borong iaitu serendah RM10.00 sehelai. Haaaaaaa....... MURAH keeeennnnn. Saiz untuk produk-produk keluaran Ziwani Textile ialah untuk dari umur 1tahun sehingga ke saiz dewasa. 

So apa tunggu lagi, marilah kita reramai support perniagaan & produk keluaran Bumiputera. Untuk maklumat lanjut, uols boleh hubungi pihak Ziwani Textile :


Ziwani Textile
Pn. Wani (013-7791601)
Pn. Hazlina (019-9442889)
FB page : Ziwani Textile
IG : ziwani_textile



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

1 comments

  1. sesuai ngn boboboi..nampak selesa siap boleh bersilat lagi..hehehe

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati