Ber'weekend Wiv Familia (Part 3)

3:05:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Sambungan dari Ber'weeked Wiv Familia (Part 2),

Masih lagi bersiaran di ari Sabtu (6.9.2014).....
Sesudah tamat sesi lagha' di QB maka kena kembali ke pangkal jalan...
Disebabkan Opah demam & request nak sup, so kita kasi tapau Sup Tulang for dinner pulop (actually udah tapau sushi buang 9ketui kat opah sebab peberet opah tuuuuuu).....
Sebagai lauk tambahan Ibu maen rejam2 2two more dishes :)
Cukupla sabagai santapan express di malam hari he3

Destinasi : RumahKu Syurgaku
Lokasi : Desa Indah
Masa : 5.55pm

~~ Sup Tulang yang ditapau ~~


~~ Kangkung Rejam Velachan ~~

~~ Telur Dadar ~~

~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

3 comments

  1. Scarynye baca tajuk kangkung tuh..kangkung rejam belacan..scary tp sedappppppp..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. He3..
      saja boh title ganaih...
      tapi kalo memasak ni memang sesuka ati maen REJAM jer...
      tu yang jadik gitu tu...he3

      Delete
  2. tuh la... terkejut bace. cemas sekejap. between sup tulang tu nampak sedap.. dah la peberet kite.. hehehe

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive