Ber'WeEkEnd WiV FaMiLiA :)

2:03:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Meh kita molakan "Mongday Bulus" dengan ceritera2 weekend yer :)
AMARAN KERAS (bukan minuman keras yer) :
1. Entry BEGAMBAU PENUUUUUHHHH & BER'PART2......
2. Gambor hasil kerja amatur pakai enset cokia jer naaaa (so sila redha berkelabu hassap :P)


PaRt 1
So dimulakan dengan ari Sabtu (6.9.2014)
#flashback xtvt pagi tu I melayan anak tesayam si Fayyadh golek2,bfast,nengok kartun, layan cd upin ipin, n titon kojap (ni sementara nunggu hubby mangkit ~ almaklumla hubby kena standby kat plant mlm sebelum tu, so kasi can ler titon smpai tghari)

Destinasi : Quensbay Mall, Penang
Lokasi : Nando's
Masa : 2.30pm

Hat Ni Wall Nandos (** motip sgt boh :P **)

Ruang Legar Dalam Nando's (** again motip sgt kan3 :P **)

Hat ni menu boboboy Fayyadh
~~ Garlic Pita Bread With Mushroom soup ~~

Nak tau sodap ker idok..
nengok ler seniri lagumana my boboboy slurp2 soup tu he3

Hat ni menu Ibu & Ayah

For Ayah
~~ Hot Peri ChiCken With Wedges & Mediterinean Rice ~~

For Ibu
~~ Chicken Burger With Coleslaw ~~

Prove ayam burger yang nalaaa busat (memang fully chicken breast)

Ayah & Fayyadh epy faces

Ibu & Fayyadh ayu faces

Lepaih kenyang Fayyadh ber'selfie gitew (kenkonon he3)

Pueh selfie, fayyadh post ler dlm FB (kenkonon lagik he3)

Haaaaa hat ni Ibu sangaaaattttttt sukaaaaaaaaa


~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

0 comments

Blog Dekat di Hati

Blog Archive