# Flashback Cotik2 China (Part 6)

3:29:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

AKHIRNYA...

Part 6 : Day 6 (FINALE)
Destinasi : Shanghai - Hong Kong - Penang
Lokasi : Howard Johnson Plaza Waigaoqiao Shanghai - Airport Shanghai - Airport Hong Kong - Penang



Ni gambor kat airport shanghai sajork


Alhamdulillah dalam pukui 7.00++ pm weols selamat landing kat Penang International Airport
TAPI HANCUS betoi la service kargo DRAGON AIR
Sebenornya, utk flight pegi & balik dedua kena TRANSIT Hong Kong tau
Masa Pegi : Penang-HongKong (Cathay Pacific), Hongkong-Shanghai (Dragon Air)
Masa Balik : Shanghai-Hongkong (Dragon Air), Hongkong-Penang (Cathay Pacific)
Boleh pulop masa balik tu flight delay kat Hong Kong dalam 30minit cenggitu..
Penyudahnya bila landed kat Penang tu time nak amek luggage RAMAI yang LOST luggage
GHOPE2nyer luggage dok SESEDAP RASA TINGGAI kat Hong Kong nun..
BOLEH cenggitu ????????!!!!!!!!!!!
Ooohoooiiiiii, udahler segala mak nenek menan2 & souvinier2 ahkak sumbat dalam luggage sume2..
Memang dok lenggang mak tipah ja I naek flight
#@!!%$$** MEMBARA jaaaaaaaa
Last2 kena report kat counter ler..
Esoknya dalam pukui 12.30 tetengah malam deme hantor sampai rumah iols tau
Itu sajorkla perjalanan yang tak berapa nak umphhh cotik2 China a.k.a company trip ahkak untuk year 2014
Lepaih ni ahkak wat spesel review HOTELS&FOODS dan SUMMARY pulops yer :)


Previous link : Day 5 (Suzhou-Shanghai)

Next link : Review Foods Cotik2 China 2014

~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

6 comments

  1. bestnya g melancong... i wish can be there one fine day...

    ReplyDelete
  2. kalau luggage tinggal bukan membara tapi susah hati jugak nguuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam,
      Tu la pasai..
      barang beli kat anak ada dalam tu..
      tu yang membara tu he3

      Delete
  3. Seronok nya melancong...
    tapi boleh plak luggage tertingal.. hehe.. mesti tak perasan tu.. nasib baik jumpa jg kan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam atie,
      Seb baek la dragon air tu memang antor sampai depan puntu rumah he3
      salah deme kan3...sesuka ati tiinggai bag org kan3 he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive