# Flashback Cotik2 China (Part 4)

2:49:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Part 4 : Day 4
Destinasi : Wu Xi - Su Zhou
Lokasi : Noble Crown Hotel Wu Xi - Ling Shan Budha - Couples' Retreat Garden - Suzhou Harmony Times Square - LED Sky Screen - Days Hotel Suzhou



~~ Ling Shan Budha ~~

Ni lagi satu tapak lawatan yang tak bekaitan ngan weols yer...
Tapi dah ada dlm itinery so redah jer la yer dop
Kawasan ni LUAS gegiler hokeyh
Memula weols takmo masok teruih, tapi tour guide pujuk ajak naek buggy sesajer2 sonok2 gitew kekdahnya

Ni la BUGGY nyer itu 

Deme2 yang berkaitan masok la dlm ni, kami2 yang tak berkaitan lepaks kat luor

Nampak muka "Over Excited" weols disitu :P

Haaaaaa...time ni tengah nengok B***A
Busat ooooooo...ada lagu2, pehtu bunga teratai bukak kelopak, dalam tu kuorla B***A, pehtu ayor pancut bagi sejuk
Gambor ada gak deme tangkap, tapi takda motip sangatla kan nak tepek dalam blog ahkak ni kan3 :P


~~ Couples' Retreat Garden ~~

Biasala memula xtvti BERJALAN MENGHAMBAKAN KAKI
Selagi tak senget2 kaki melangkah selagi tu la de-deme2 ni dok suruh jenjalan2 ajeeerrrrr
Banyak benornya gambor2 dlm garden ni, maleh nak tepek he3
Asik sama jaaaaa - RUMAH, RUMPUT, POKOK, BUNGA, BULUH, GARDEN, SUNGAI

Dah ujung2 barula kaki dapat berehat sekejap
Kami naek SAMPAN KAYUH
mokcik ateh ni laaaaaa yang kayoh sesambil nyanyi lagu traditional cina deme
SODAP wooooooo sora dia :)


~~ Suzhou Harmony Times Square ~~ 




~~ LED Sky Screen ~~



Last stop kat Times Square tu la....sebelah dia hat LED Sky Screen tu
Abeh ja jenjalan hat sat sajork ini teruih check in hotel, makan & zzzzzzzz


Previous link : Day 3 (Hangzhou-WuZhen-WuXi)
Next link : Day 5 (Suzhou-Shanghai)

~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

2 comments

  1. bestnya akak!! lawa gambarr................ jelessss ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam eida,
      Best la jugak..
      tp tak feel langsung fmily xdak,
      nak bawak skali blom mampu he3...
      Tu yg bwk fmily cotik2 Medan tu..
      Tapi seriously akak lagi enjoy & happy overloaded masa cotik2 MEDAN..
      tambah2 jumpa ida kat situ, he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive