Our Boboboy Updates :)

1:50:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

ALHAMDULILLAH, our boboboy, little Fayyadh recovering fast
Walopun masih terdapat sesi lakon layar waktu nak yak-yak (fobia tak sudah :P)
Tapi Fayyadh dah boleh yak-yak naturally
For the time being asai rasa nak yak-yak, Fayyadh mesti ajak p toilet & nak yak-yak pakai ketok
Dia rasa tak selesa & takut yak-yak dlm pampers
Semalam 2 kali, rini takat tengahari tadi opah report dah sekali dah yak-yak, he3
Ibu, Ayah & Opah so proud of him, he3
Dah jadi rutin tebaru ibu & ayah call opah untuk updates kes yak-yak Fayyadh, he3
Semua nak tanya...dah yak ke belum? banyak tak yak? keras ke lembik? sakit tak? Fayyadh nangeh tak?
Meh layan gambo HaPpiLy EvEr AfTeR FaYyAdH semalam :)

Ni semuaaaaaaaaaaaaaa SeSi GuStI2-aN Fayyadh & Ayah
Suka benor maen lawan2, golek2 & tumbuk2 ngan ayah dia :P

Alaaaahaaaiiiii...Pengarang jantung buah hati Ibu & Ayah

Ibu upah moi sup teloq & nugget for dinner
sesambil layan CD Upin Ipin gitew


~~~ The End ~~~

You Might Also Like

2 comments

  1. Aqil x pndai gusti lg tp suka beno naik atas blkg turun side 1 lg.pstu naik belah sni turun side 1 lg.rsau tkut thantuk dinding T_____T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam Zai,
      Haaaaaaaa, hat tu si Fayyadh suka benor buat kat ayah dia...
      kita dok tejerit2 kang tesilap sket mau tesungkor ajer, kan3...
      bebudak2 ini memang he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive