Alaaaaaahaaaiiiiiiiiiii3 (version 2)

5:05:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Oooooohoooiiiiiiiii,
MEMOLA sila rujuk ENTRY Alahai (version 1)
Kan ker parcel itu iols pos pakai POS LAJU kenkonon2 kan3
Pos 29.10.14 (Rabu) sampai ke harini TAK DAPAT2
Iols saja KACO pos laju, p la KOMPLEN segala bagai kan3
Ater PENANG ke PENANG jer kot, takkan sampai SEMINGGU TAK SAMPAI2
KOCIK ajer laut ni haaaaaaaaaaa :P
Penyudahnya jap tadi deme call balik bagitau SEBENORnya parcel tu udah di-RETURN pada PENGIRIM merangkap PENERIMA sebetulnya :P
Nak tau SEBAB apa?????
SEBABnya parcel tu dah kena GERIK/GIGIT/ROBEK dek TIKUS uols
Iols kabor la, awat yang idak nipon kabor ke iols yer dop???
Dok buat senyap sajork kan3
Ater dijawabnya:
No tepon iols udah tak nampak (tikuih TELAN)
No tepon mama Aqil tak cukup he3
Ooooohoooooooooooiiiiiiiiii....
Makanya MAMA AQIL akan terima 2 PARCEL
Satu yang sudah diROBEK satu lagi HARAP2 TAK ROBEK la yer :P
Ooooooohoooiiiiii DONIA, DONIA, DONIA
Penoh dengan COBAAN :)



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

8 comments

  1. Salam Singgah - kalau pakai poslaju memang begitu lah risiko nya... pekerja tak peduli sangat penting tak penting.... pernah hantar barang, berbulan2 tak sampai akhirnya balik semula ke kita... sedihnya kita kena bayar sebab diorang charge kembalikan barang... panas hati betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam abang bear,
      tu la pasai....
      ikutkan marah memang meruap2
      tapi ingatkan diri bukan rezeki jer la yang boleh pun he3

      Delete
  2. Replies
    1. Assalam zai,
      he3..SELAMAT hat tu tak dirobek..
      depa kata rini hantar hat yang dirobek
      entah lagu manala rope yang dirobek tu yer he3

      Delete
  3. Replies
    1. Assalam myra,
      tu la kan3
      macam2 hal la dengan pos laju ni he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive