RoJaK EnTrY ~ FoOdS I'm iN LoVe

5:38:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Hokeyh, sekarang iols dah takleh benti asik dok up entry FOODs sajork he3
Ni iols cam besa la kasik LUMP-SUMP sajork semua kan3
Ater SONANG koje iols yer dop he3
Pa pun jom cuci mata yer uols sayam2 semua


 Ni iols LUNCHEON ngan opismate
BIHUN & KOE TEOW goreng
SODAP hokeyh
Jangan pandang pada ghopenya yang tak seberapa itu yer uols he3

 Hat ni pulop having DINNER 3 beranak sajork kat MAKBUL, Bayan Baru
Fayyadh dok pulun potato & KFC dia he3
Weols makan the mabeles TOSAI & ROTI CANAI yer uols

 Hat ni pun menu LUNCHEON iols
Mee Kari bawah pokok dekat flat bayan baru
Haaaaaaaa...cer try cari carik he3

Hat ni weols 4 beranak BEKPES kat PELITA 
Tetap setia dengan TOSAI yer uols
Tapi Fayyadh wat menu seniri tau uols
TOSAI CICAH TELUR
My mom kata adala orang makan lagutu
Yang iols ni isau kang tosai ngan telor tu dok beKUNTAU dalam perut Fayyadh ja he3


Hat ni kisah semalam
Iols MC
Lepaih p klinik amek ubat & mc, teruih terSIHAT kejap
So TERJAH la QB mall
LUNCHEON 3 beranak kat NAN HADO
Eh3 silap3
NANDOS laaaaaaaaa :P



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

10 comments

  1. Amboi Fayyad.. nampak sgt terlebih sedap...

    ReplyDelete
  2. tudiaaa...dia bok kuaq dh menu makan2 dia...hahahaha

    ReplyDelete
  3. Dah lama tak p QB huhu..payah beno nak parking sane pon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam siti,
      memang weekend slalu full
      kalo weekdays ok la he3
      weekend kena p awai gitew

      Delete
  4. coiii makan sesaja..jjcm best giler
    tp cmr tu kat mn uols

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam el,
      CMR kat bayan baru
      dekat dgn pasor bayan baru blakang bangunan one precint depan tapak bayan baru uptown tu haaaaaa :)

      Delete
  5. seronok tgk fayyad mkn.suka makan yea dia..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ros,
      memang suka makan si Fayyadh
      badan ja tak mo naik2
      ater tak gheti dok diam he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive