Iols bz TODAY

9:23:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

Hokeyh iols takut tak ter-up ENTRY sajork rini sebab BZ3
So meh iols TEPEK GAMBOR my boboboy Fayyadh ajork la yer he3
Janji ber-ENTRY jugak rini he3


Fayyadh kalo p GIANT memang nak naek CAR ni laaaaaa
Kekadang dapat kekadang tak dapat la kan3
Ater orang ramai car sold out la kan3

Kaedah PEACE Fayyadh
Satu jari yang boleh kuor

Bila Ibu kata dua jari sayang
So dia kuorkan satu kanan satu kiri
OK la tu kan3

Ni Fayyadh CUBA jugak nak kuarkan dua jari PEACE
Sudahnya abeh tekuor berjari2 kekdahnya he3



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

12 comments

  1. tarikan utk budak2 ikut mak pak pi shopping dengan aman
    senang mak pak nak shopping
    derang ralit nek keta ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam elly,
      ngan Fayyadh ni ralit sat sajor
      tengokla tu last2 lepaih ke ateh keta jugak
      dok maen segala barang2 iols beli he3

      Delete
  2. Bukan kate budak2..nasib baik la dh tua..kalau kecik lagik kompom kite pun naik skali..ahahaha..i'olls pun bizi jugekkkkkkk..;(

    ReplyDelete
  3. Syok ada trolley gini, sonang nak shoping kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam myra,
      syiok tapi semedang sold out gitew he3

      Delete
  4. haritu mencarik jugak keta ni kat giant sini... habis dah diborong bebudak... terpaksa lah pakai troli biasa jer

    ReplyDelete
  5. Assalam,
    haah...tu yang slalu suka p time hari org koje
    weekend konpem la TAK DA kan3

    ReplyDelete
  6. aritu pegi Giant pun ada jugak nampak benda alah ni tapi bila mencari tengok takde dah sobsssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ummi uwais,
      wanted keta ni woooooo
      semedang kehabisan stock he3

      Delete
  7. hihi sonok nyopping ngan anak..
    CT tak bawak le anak-anak buah p mart.. ting tong kang jadinya nak mengawalz

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive