LaNgKaWi B'DaY GeTaWaY - DaTaRaN LaNg

8:44:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

Chaiyok3.. Moh lekaih2 iols wrap-up entry Cotik2 Langkawi :P
So lepaih ja check out hotel weols teruih p tala JETTY
SEBABnya time tu dok ujan renyai2
TAPI bila sampai jetty & RETURN keta sewa, ujan dah BENTI
Walopun langit dok MENDUNG tapi tak ujan dah :)
So weols pun decide nak LUNCHEON dolu then teruih p DATARAN LANG
MOTIP cuma nak beGAMBOR sajork kan3 he3
Seperti besa bior gambor berCERITERA kekdahnya :P


Ater udah DATARAN LANG ni SEBELAH jetty sajork
Maka moh la kita MENAPAK yer uols :P

Opah awai2 dah SURRENDER :P

Paling GIGIH Fayyadh laaaaaaaa
SEBOK nak nengok BIG BEBIRD katanya :p

 Udah sampai apalagi jom POSIN :P
Ibu & Fayyadh siap buat aksi CIOM MOLOT disitu :)

Haaaaa...ni aksi KUAK MENERAP Fayyadh & Ayah :)

We are HERE gitew :)
Nampak dak awan mendung berarak kat ateh tu :)

Hat ni pulop weols MENAPAK lagi nakg LAKSA PENARAK
TAPI sayang TUTUP :(
Tengah hari rembang orang Langkawi tak makan laksa :P

Weols punya ferry pukui 2.30pm
RAMAI orang tau2
So this is the END of our luvly journey kat Langkawi
Memang konpem kena REPEAT
SEBABnya banyak tempat tak p lagi naaaaaaaa....
Yang weols pegi ni sebahagian kecik sajork tau3
More places, more foods, more fun to be explore in Langkawi
Apapun entry Langkawi tak abeh kat sini tau :P
Nanti iols buat SPESEL REVIEW ek :
#ReViEw JeTtY
#ReViEw HoTeL
#ReViEw FoODs


Previous Link : Day 3 - Pool Time
Next Link : Foods Review

~~~ To Be Continiued ~~~

You Might Also Like

10 comments

  1. last p sana masa zaman student dedulu ja huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam siti,
      Iols pun sama la he3
      last p masa kecik2 sajork

      Delete
  2. kali ni uols x naik cabel car tu lah ek..xpe next kejutan haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam El,
      Haah, memang takdak dalam senarai itinerary he3
      Sebabnya hubby iols ni GAYAT he3
      Cable Car Genting pun jenuh iols pujuk he3

      Delete
  3. Nak jalan ke dataran Lang ni agak jauh gakla tapi semangat punya pasal ok je kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam myra,
      Haah, bepoloh ketiak gak la nak kena menapak
      seb baek cuaca mendung so idakla panaih bebenor he3

      Delete
  4. sunset kat sini cantik tau!
    anak2 suka pi sini sebab puas lari2 katanya sambil makan ice cream!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam elly,
      uiishhhh lagi skali p kena tukor timing sunset
      nak nengok jugak he3

      Delete
  5. kita tk penah pon sampai lagi....

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive