Laksa Telok Kechai

5:59:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Sempat lagi ni nak up short entry FOOD ni kan3
So meh la gambor yang berceritera :)


LAKSA TELOK KECHAI
 Ni view gerai dari tepi jalan
Uols WAJIB singgah pekena LAKSA ni time BALIK dari Kuala Kedah naaaaa
Kalo time p kena SEBERANG jalan pulop la :P

Nampak dak laksa SEKILO tuuuuuuuuuu :)
Ada gak setengah kilo tau
Ikut suka la nak pilih hat mana yer uols 

 Tu3 SAMBAI NYOK tu la SPESEL laksa telok kechai ni
Tambah dengan ulam, PERGHHHH terangkat
Nama ulam tu iols tak hengat he3

 Kat sini ada gerai laksa, ABC&ayor, Laicikang&Cendol, Laksam&satay

 Satay pun WAJIB coba
SEDAP hokeyh
Manis2 madu I loike :)

Meja & kusi BELAMBAK hokeyh
TAPI ada time boleh FULL HOUSE tau3

Silala SINGGAH hokeyh



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

12 comments

  1. Singgah kedah xpernah try laksa. Mai Penang hari tu baru terhegeh cari laksa.. Hehehe aneh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sis,
      penang laksa dia lagu laen
      kedah laksa dia lagu laen
      perlis pun laksa dia lagu laen
      sedap3 semuanya he3

      Delete
  2. igt laksa TELOR tadi hahaha
    laksa taruh sambal nyok ka
    mana gambo laksa nya
    ni sure lapo sgt aih smpai lupa amek gambo laksa hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam El,
      laksa teloq tang mana???
      iols tapau la laksa telok kechai ni he3
      elok smpai rumah dah tak penyabor kekdahnya he3

      Delete
  3. aritu masa eyza singgah makan, memang full house...nasib2 ler kalau pergi tu ada sebijik dua meja kosong...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam eyza,
      tu la pasai
      time cuti mesti ramai punya la
      iols slalu tapau sajork he3

      Delete
  4. Memang jalan-jalan cari makan nampaknya.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Bella,
      haah, tu yang kembang setaman dah ni :)

      Delete
  5. dekat rumah sewa saya ni hihihihi. tapi kami tak berapa berkenan sangat laksa ni. mungkin tak kena dengan tekak. laksa ikan seko lah yang paling kena lalu kt tekak ni ahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ummi uwais,
      nanti nak kena p try pulop laksa sekoq uols tu :)

      Delete
  6. tak penah dengar lagi.. jarang pi kuala kedah hihi.. laksam CT suka tapi laksa kureng sket..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ct,
      ooooo...kalo laksam kat sini iols kurang sure sodap ke idak he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive