Alhamdulillah Rezeki :)

9:43:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

Weeeeeeeeeeehuuuuuuuuuuuuuuuuu
Alhamdulillah
1st TIME ever hokeyh
Semalam lek kojer, Opah gtau ada PARCEL untuk Ayah
Opah letak ateh katil weols
Iols pun terjah la p nengok
Parcel apa pulop ni??
Ayah takda bagitau pa pun dia beli pa2


Ni la PARCEL itu
Picit2, aiks lain macam sajork
APAKAH????

Last2 bila iols nengok kat consignment note tu
Eh3 nama iols la
Eh3 nama Falsya


SENYUM2 kambing my Fayyadh bila iols kata ni PARCEL Ibu
Ibu bagi can Fayyadh boleh tolong BUKAK la

Seeeeeeeee..... EXCITED bebenor anak Ibu he3
Memola buka PLASTIK

Jumpala SAMPUL KERTAS putih pulop

Pehtu bukak la sampul kertas itu
Jumpa la bekaih yang diBALUT dengan KERTAS putih lagik

Haaaaaaaaa...time ni MULUT fayyadh RIUH dok tanya macam mana nak bukak balutan kertas itu
Fayyadh : "Ibu, cemana ni??? nak bukak...Ibu bukak la..cemana ni????"

Ibu pun tolong la koyak sket balutan tu
Laju jer si Fayyadh amek balik bekaih tu nak sambung koyak balutan he3
Gambor ateh ni Fayyadh bukak balutan lapisan PERTAMA hokeyh

Hat ni baru Fayyadh bukak balutan lapisan KEDUA pulop he3

Seeeeeeeeee....Fayyadh SONYUM lebor gitew
Abeh ati le tu kan3

Nampak daaaakkkk???
Siap TEST segala lagi uols :p
Nampak macam sodap bebenor minum dari glass comei itu :)
Fayyadh kalo bab BLAKON bagi laaaaaaa kat dia he3

Haaaaaaaa...kan ker glass itu KACA
So iols tak bagi la Fayyadh maen lama2
Gambor ateh ni time iols nak mintak lek glass comei itu
Macam2 aksi dibuat Fayyadh TAKMO bagi hokeyh
Dok lari pandang ke lain la, dok teleng pala la, dok geleng2 pala la
TAPI last2 SURRENDER jugak sebab iols kata kalo nak pegang glass tu kena dok statik ateh sofa
Tak leh gerak2, tak leh pi mana2
Tahan la 5minit cenggitu
Fayyadh kan manaleh dok senyap
Tu yang dia bagi balek glass tu kat iols he3

Ini la GLASS COMEI itu :P

SPECIAL THANKS to Falysa sebab sudi bagi iols SOUVINIER jaaaauuuuuuuuuhhhhh ni woooooo
Iols tak dapek la nakg sampai ke OSTOLIA ni kan3
Alhamdulillah dapat jugak hadiah dari sana he3
SUKE3



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

14 comments

  1. yeayyyy!!..smp dh!!..sorry la sebab xde note xde ape..i'olls bz la u'olls..xsempat nak conteng ape2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sya,
      thanx a looootttttttttttt ya
      suke3

      Delete
  2. lau mnm pakai cawan comel ni kena mnm smbil lompat kangaroo barulah ostolia haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam el,
      oohooiiii iols jenuh warning Fayyadh soh sit still hokeyh
      dia memang dok nak lompat macam kangaroo tu haaaaaaa

      Delete
  3. omeinya fayyadh.. hahaha.. bebudak bukan boleh duk diam.. 5 minit lama la tu..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam rai,
      tu laaaaaaaaaaaa
      semalam memang tahap maks la tak diammnya tu
      last2
      kena marah ngan ibu n ayah
      time dia tido iols yang nangeh tersob3
      cium2 peluk2 dia sob3

      Delete
  4. cute
    saya pun pengumpul cawan2 mcm ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam elly,
      laaaaa..yer ker
      iols ni laaaaaaaaa 1st time dpt he3

      Delete
  5. amboiiii bestnya dpt hadiah comey tuuuu..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam nini,
      he3
      tu la pasai
      kembang setaman iols punyala sonoknya he3

      Delete
  6. Ceq pon tak penah sampai ostolia.
    Tahniah tau:)

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive