HELP ME PLEASE.....SOB3, SOB3, SOB3

3:48:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

Iols nak minta TULUN dengan uols yang OTAI2 ni haaaaaa
Iols ni dah naek FENIN & JULIN bijik mata dok ulang nengok & pebetui LIST MONTHLY COMMENTOR ni tau3
Tapi dok TAK JADI jaaaaaaaaaaa tau uols
Sob3.............Sob3..............Sob3

Iols dapat WIDGET ni dari blog : 
http://wahmaholic.com

HTML CODE yang iols copy macam print screen bawah hokeyh:



Then iols follow semua KEKDAH2 yang disenaraikan untuk SETTING widget dalam blog iols
Termasuklah setting macam hat bawah ni haaaaaaaa :



Iols dah TRY macam2 NICK NAME iols tau3
Kan nak excludekan nama iols dari masok dalam list tu kan3
Macam dalam PRINT SCREEN bawah ni haaaaaaaaaa......



TAPI kan uols, WIDGET FINALE tetap jadi macam hat bawah ni :



Nampak dak....nampak dak???????????
NAMA IOLS DOK ADA lagi laaaaaaaaaaaaaaaa.....
Jenuh TUKOR macam2 CODING HTML
Walopun iols dok dalam ofis ber-aircond, TAPI naek berPELUH2 tau iols dok TRY memacam coding ni tau3
TUUUULUUUUUUNNNNN x 3
CENCANER nak buat ni ???????????????



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

10 comments

  1. tkr mcm ni:

    excludednick1 = nama blog
    excludednick2 = anonymous
    excludednic3 = biarkan kosong

    itu cara yg sy buat

    ReplyDelete
  2. kenapa mcm complicated je coding tuh..

    alaaaa, lupe la mcm dpt coding utk kite punye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sya,
      tu la
      iols pun copy paste & try an error sajor
      TAPi dok ERROR memanjang ja ni haaaaaaaaa
      sob3

      Delete
  3. sori uols..i bab coding2 html ke ape ke dlm blog xtau pape
    tau buat entry je hahahaha
    janji nama iols ada tuuuuuuu

    ReplyDelete
  4. alaaa xboleh nk tlggg sbb ida xde widjet niiii sorryyy kakkkk

    ReplyDelete
  5. alamak... ada jugak top comentator? sungguh lama tak blogging ni sampai banyak benda tak tahu...

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive