Hero Nustan Iols Nak Potong Rambut

2:37:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,

My Boboboy Fayyadh memang PENAKUT PAHIT tau3
Fayyadh TAK SUKA dengan orang luar yang dok pulun nak BELEK dia
Macam doktor ka, nurse ka, tukang gunting rambut ka (tak kira amoi ka, mamak ka)
Kalo deme dekat & mola pegang memang MELALAK la jawabnya
Meh iols kongsi dengan uols serba sedikit SUASANA semasa PROSES GUNTING RAMBUT

Lokasi Kejadian : Kedai Gunting Rambut India
Masa Kejadian : Ahad, 1.30pm
Saksi Kejadian : Opah, Ibu, Ayah, 2 Orang Tukang Gunting Rambut, & 3 Orang Pelanggan


Ibu sonok dok WELFIE, Fayyadh dok TENSEN fokus kat anne gunting rambut he3

Fayyadh mulala dok meNEPEK & meLEKAT kat Ayah

Anak mata Fayyadh yang penuh dengan BERIBU SESALAN, cecewah he3

Untuk bagi release TENSEN Fayyadh sket, so Ayah volunteer sebagai MODEL awai
Anne gunting rambut pun sambil potong rambut ayah sambil dok acan2 acilut cak dengan si Fayyadh
Nak bagi MESRA la kenkonon kan3
Abeh ja Ayah settle, turn Fayyadh pulop la kan3
Fayyadh duduk ateh Ayah, anne lilit dengan kain balut potong rambut tu
MAKA mula sesi sepatutnya itu kan3.......................
MALANGNYA, sekali lagi tercetus sesi KUNTAU-an & LALAK-an yang mengerikan
Sampai iols memang tak sempat nak snap langsung gambor sesi gunting rambut Fayyadh
sob3........sob3.......sob3........
Yang BESTnyer siap dapat SORAKAN dari pelanggan2 laen tau uols
Deme sama2 dok pujuk & kata Fayyadh encem la, kuat la, terer la, baik la, hero la,......bla3
Semua TAK menJADIK he3
LALAK-an berterusan sampai la penghabisan sesi gitew

Ni sesudah sesi gunting & lalak yer uols
Abeh ayor sebotoi
Ater kering tekak dok test vokal sat tadi kan3 :P

Inila HASIL yang dapat yer uols
Adala terherot & tertobek serba sket
Tapi idak ler obvious sangat
So HENTAM sajork kan3
Asai rambut GUNTING sudah he3



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

18 comments

  1. Replies
    1. Assalam norma,
      tu la pasai..
      bertabah jer la jawabnya yer dop he3

      Delete
  2. singgah & akak follow sini...hehe comel ja lps gunting rambut tu

    ReplyDelete
  3. Salam Sha,

    Kami selalu gunting kat rumah Opah jer. Free sebab Opah ada mesen rambut hihi. Bangun tido gunting rambut pastu baru mandi teruih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam siti,
      oohoooiiiii sonangnya koje
      opah fayyadh dok skali ngan weols
      tapi kalo beli mesin rambut tu nak mesin rambut si Fayyadh kat rumah pun jangan harap la
      dari hero nustan teruih jadi hero tamil anak iols nanti he3

      Delete
  4. takut nak potong rambuat yea. sian dia.hihi

    ReplyDelete
  5. penuh liku nak potong rambut hero sorang ni hihihihi

    kitorg belum ada pengalaman lagi sebab rambut uwais pesen halus dan lambat naik mcm ummi dia ihihihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ummi uwais,
      Tu laaaaa pasai
      nanti uols punya turn akan tiba he3

      Delete
  6. dah hensem lepas gunting rambung ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sis,
      aouch tesipu2 si Fayyadh (kenkonon he3)
      masa tengah gunting ilang semua ke-enceman he3

      Delete
  7. alahai comelnya nak gunting rambut pun berdebar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam iman,
      Fayyadh bukan takat bedebor
      dah tensen dah ghope dia tu he3

      Delete
  8. dedulu Aqil cmtu gak.ms kecik2 dia nangis bl anne potong rmbut dia tp bl dh besaq ni dh ok dh.x nangis pon.ate dh 2 bln skali potong rmbut smpai dh biasa la jdnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zai,
      Fayyadh ni dari kocik sampai la dok melalak lagu tu laaaaaaa he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive