JeMpUt2 BeKpEs UoLs :)

8:54:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

Tetiba rini nak up entry BEKPES iols hubby & wifey gitew :P
Iols memang REJAM2 bekai bekpes untuk hubby
Kekadang tu rejam2 sambil mata tertutup he3
Setakat ni MENU semua iols ROTATE ikut bekalan stok dalam D'dapor iols la kan3
MENU : telur bawang+roti la, nasi goreng la, roti bakor la, bihun goreng la, roti celup telor la, roti sardin la, burger la
TAPI iols JAAAARAAAANG sesangat bawak bekai bekpes ITU he3
TAPI ada gak time iols tapau bekpes yang sama ngan hubby
Cam HARINI he3


 Ayor Milo Panaih 3in1 + Spagethy Goreng + Telur Mata



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

10 comments

  1. sedapnya spaghetti goreng..nyum2.. :)

    ReplyDelete
  2. ida makan kokocrunch jee... sedapnya spagethiiiii ituewwww

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ida,
      uols ni diet sajork
      iols jeles hokeyh :P

      Delete
  3. iols ari2 bw bekal bfast ngan lunch
    sbb kat area ofis iols ni xde kedai mkn..n malas nak pi beli jauh2 tu
    lunch time boleh je balik umah..ofis 5minit je dr rumah..sempat solat n tido hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam El,
      waaaaaaaaaaa...uols lagi dekat
      jeles iols tau3
      iols rumah-office dlm 10-15minit he3

      Delete
  4. Waahh..kenyang ni.
    Spaghetti memang saya suka.
    Mintaklah sini sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam nazeck,
      boleh sajork mai opis iols meh he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive