KiSaH BeKpEs BoBoBoY...........

3:27:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,





PEBERET SPOT for our family BEKPES gerai tepi jalan sajork
PEBERET MENU for our family bekpes is nasi lemak, roti bakor & telor separuh masak
WAJIB pepagi seblom XTVT2 outing yang lenlaen, kena mulakan dengan XTVT kenyangkan perut la kan3 uols kan3 :)
Fayyadh bila OTW sampai kat simpang traffic light (tak dan nampak gerai pun lagi) dah SEBUT "Nak makn, nak makan" 
Kekadang bila lalu time tengah hari ka, petang ka, malam ka, pun sama dok sebut nak makan
Iols kena gtau kedai dah tutup, kan kedai bukak pagi sajork he3



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

4 comments

Blog Dekat di Hati

Blog Archive