Menu Bekpes Rini Pulop :P

8:41:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

Cheezy Weezy Sardine Egg Bun 

Ni pulop gambor my boboboy Fayyadh ber-BABAI2 & ber-PEACE2 kat Ibu 
Pagi tadi time Ibu nak g koje ni haaaaaaaaaaaaa......




~~~ The End ~~~

You Might Also Like

14 comments

  1. pergh nama menu tu gempak kebabom..berjaya buat saya terliur..dan terbayang2..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam mar,
      Alhamdulillah, settle masok dlm perut he3
      saja ja iols wat gempak di pagi hari he3

      Delete
  2. Replies
    1. Assalam siti,
      kan3
      uols perasan ek
      fayyadh bedal kasut opah dia tu he3

      Delete
  3. Replies
    1. Assalam sis,
      sis masak lagi sodap3
      malu iols he3

      Delete
  4. hamboiii kemain lagik anak bujang duk posing smbl sarung sipe ibu..ehh sipe ibu nyeah..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sya,
      hat tu Fayyadh bedal OPAH dia punya he3

      Delete
  5. Replies
    1. Assalam nazeck,
      bab cekci memang tak dapek dinafikan lagi he3
      kasut tu hak milik opahnyer he3

      Delete
  6. asal sexy sgt boboboy sorg ni kemain berpeace bagai hehehe
    kenyang ke tu mkn sardin bun..lunch mkn ape lak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam El,
      memang motip wujud Fayyadh ni untuk menyeksi sajor he3
      roti itu untuk bekpes sajork
      lunch bedal laen laaaaaa he3

      Delete
  7. Untuk asben dapat wifey rajin masak.
    Tapi, nanti boncettt pulak.
    Boncet ok jugak kan.. Takdelah pompuan lain pandang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam nazeck,
      memang moncit pun weols anak beranak he3
      tercapai motip asai iols he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive