PENDAPAT @ CADANGAN @ PROPOSAL :)

10:24:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

Hokeyh this entry will be SHORT (hopefully) & WRITING ONLY
Iols nak minta pendapat a.k.a cadangan a.k.a proposal dari uols sayam2 semua hari ni
Boleh dak x 3 ??????????
Untuk family, seboleh2nya iols mesti SET pergi COTIK2 for B'DAY & ANNIVERSARY walopun BUDGET VACAY sajork
Tapi WAJIB ada COTIK2
Untuk YEAR 2014:
     ~ Jan. b'day iols & boboboy weols pi Medan
     ~ June b'day opah, weols pi Pulau Aman sajork
     ~ Oct. b'day Hubby, weols pi Langkawi
Overall, iols se-familia dah penah pegi Medan, Genting, Cameron, Melaka, Perlis, KL/Selangor/Putrajaya, Kelantan, Ipoh/Taiping, Bukit Merah, Bukit Tambun 
So now iols tengah PLAN COTIK2 Jan. 2015 for IOLS&FAYYADH B'DAY
ADA CADANGAN DAK ???????????????????????
Ada 1 more months to go sajork sob3
TAPI iols tak settle2 g planning cotik3 ni sob3
Stress tau sob3
Sebenornya, kalo OBERSEE iols ada plan nakg THAILAND (Krabi @ Hatyai @ Border sajork)
TAPI sebolehnya nakg by own car laaaaa
TAPI Hubby prefer ngan PAKEJ by VAN tu
Kalo DOMESTIC pulop best jugak kalo p TERENGGANU ka
Atau JOHOR ka, repeat KL/SELANGOR/PUTRAJAYA ka, PAHANG ka
SABAH & SARAWAK kompem kena naik flight kan3
Iols dah dari MIDDLE of this year dok survey ticket (AA), tapi MAHAI laaaaaaa
So sekarang iols dah KONPIUS hokeyh
Tempat cotik2 tu WAJIB sesuai untuk FAMILY & ada FOODS sedap he3
TOLONG iols boleh daaaaaaaaaakkkkkk???????
CADANGAN pleeeaaassseeeeeeeeeee



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

22 comments

  1. Replies
    1. Assalam latifah,
      tu la pasai
      krabi dah ada dalam list he3

      Delete
  2. kalau nak dtg ke melaka, besar tapak tangan sy utk membantu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam anies,
      wawawawawaaaaaaaaa terharu iols
      he3
      tapi dah penah pi melaka 2th lepaih
      tapi yang pasti mesti akan repeat he3

      Delete
  3. Bukit Gambang kak? dorang kata best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ummi uwais,
      yang tu pun ok jugak kan3

      Delete
  4. Replies
    1. Assalam zai,
      rasa cam rugi p situ sebab anak kecik g
      banyak review legoland kata elok p situ bila anak besor sket
      baru pueh main he3

      Delete
  5. pg melaka, port dickson ke..not bad gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kamila,
      melaka dah penah p
      PD pun dok telintas juga
      oooohooiiii grand lexis he3

      Delete
  6. Penang!! kehkehkeh..
    maaf tak dapat bantu..saya jarang sangat p bercuti..penang pon tak habis round lagi..
    tapi..terengganu tanah tumpahnya darah saya itu pun best jugaa tapi kalau awal tahun takut masih tengkujuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam siti,
      samala iols pun tak bes g teroka Penang
      teroka utara
      teroka semenanjung malaysia
      he3

      Delete
  7. Lombok... makanan pun best kat sana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam najib,
      tingin nak p sana
      tapi kena naek flight
      AA takda promo sob3

      Delete
  8. Salam. Hee pergilah pulau TIOMAN atau PANGKOR.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam tiga lalat,
      haah
      fayyadh suka laut
      pulau sesuai la he3

      Delete
  9. pi hatyai lah
    iols dah pi sana
    naik kete..kt sn ada pantai gak..pantai samila kut lupa dah
    sana pun byk tempat2 menarik..tu floating market..mcm2lah trylah search tgk
    ritu otw nk pi hatyai iols sempat g pasar bundle tp ada ari jugak lah

    xpun g pulau pangkor atau pulau perhentian/pulau redang (cuti2 terenganu uols) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam el,
      tu la pasai
      skang ni memang hatyai+krabi on top of the list
      dok survey hotel sudaaaaaaaaaaaaaa he3

      Delete
  10. Replies
    1. Assalam nazeck,
      waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....nak3 :)

      Delete
  11. hatyaiii boleh pergi dgn kereta. makan sedap2. ida vote for hatyaii.. nnti leh refer entry hatyai ida yee eh? ahhahahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ida,
      tu laaaaaaaaaaaaaaaa pasai
      memang KATAM dah hokeyh entry ida
      konpem p hatyai-krabi naek ketapi&van
      itinerary OTW hokeyh :)

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive