WoRdLeSs ThUrSDay... BoLeH Dak????

1:43:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Petang Uols,


Sup Mee Suah

Jeruk Epal Asam

Sup Bayam, Bawal Emas Goreng & Gulai Ikan Bawal

Kerepek Pisang & Ubi Kentang

Kriuk2 Crab Stick




~~~ The End ~~~

You Might Also Like

16 comments

  1. suka makan mee suah tu. pakcik ada keturunan cina. dia selalu buat mee suah simple je tp sedapp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam eka,
      tu la pasai
      iols suka dari zaman kanak2
      sekarang ni my boboboy pulop he3

      Delete
  2. mee suah tu best....ala dah lm sangat tak makan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kema,
      sonang saja nak masak mee suah ni :)
      p beli n masak lekaih he3

      Delete
  3. tak penah makan mee suah.. nanti boleh propose propose kat husband.. mana tau dia nak cuba..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sis,
      dah masak nanti up entry pehtu boh link kat sini naaaaaaa he3
      nak nengok versi uols pulop he3

      Delete
  4. Wow.. byknya bhn..tp nmpk sedap dan menarik ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam wana,
      ni versi tamak haloba
      segala menatang dlm fridge iols nak boh he3

      Delete
  5. tu diaq he he he..suatu hari nanti boleh cuba hahhaha..adoi sekarang mood nak ke dapur tu kelaut dalam @@

    ReplyDelete
  6. perghh menu untuk seminggu kot..sedappp...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam PB,
      haah ini menu untuk seminggu yang agak maleh kekdahnya
      buat rejam2 express sajork he3

      Delete
  7. xnah mkn mee suah tu
    tu msk mee suah tu mcm msk mee kuning gak ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam el,
      masak mcm mee kuning boleh gak
      tapi iols wat sup sajork he3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive