Worldless Wednesday ~ DETOX

10:29:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,


My 1st Trial

Marked this DATE (26.11.2014)



~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

22 comments

  1. eh ramai org buat air ni sekarang ya..

    eh..mcm sedap pulok roti tu.. ;-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam dieyana,
      tu la pasai
      ni sebab nak kempiskan yang muncit tu yang buat jugak ni haaaaaaaa he3

      Delete
  2. Tudiaaa..kemain semangat nak berdetox ehh..chaiyok2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam wa,
      semangat bekobar2 katako he3
      harap terkempis gitew he3

      Delete
  3. ramai yg berusaha buang toksin dalam badan dgn cara mcm ni,..kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kak kamsiah,
      haah
      ni baru nak ter-try he3

      Delete
  4. mn nak cari beg botol air tu ehh??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam PB,
      iols beli kat TESCO
      rm10 sajork
      promo gitew he3

      Delete
  5. Replies
    1. Assalam siti,
      kita jumpa 2 bulan dari sekarang
      cececeewaaahhhhh he3

      Delete
  6. rasa macam nak buat jugak tapi sifat pemalas melebihi diri hihihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ummi uwais,
      saaamlaaaaaaaa
      akak pun memula maleh he3
      tapi sebab MAKIN KEDEPAN
      so buat jugak la he3

      Delete
  7. hihi bagus ni detox water..
    kalau time malas nak buat minum green tea aje pun hookay kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam ct,
      wokes nanti iols p cari green tea pulop :)

      Delete
  8. kita minum green tea je.skali skala ja tmbh limau sbagai perasa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zai,
      ada la jugak konsep detox disitu
      iols ni pestime nak berdetox segala he3

      Delete
  9. iols kejap je buat detox ni pas2 dah malas
    sbb 1st time iols buat..iols letak timun..mnm2 terus rs semacam..then x mnum dah haha

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive