GiveAay Contest RM700 Jualan Hebat LAZADA Malaysia 11/11 by Emas Putih

10:45:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,



As-salam


Berita baik untuk semua kaki shopping online kerana Lazada Malaysia akan menganjurkan 1 jualan besar-besaran selama 1 hari pada 11th November 2014 dengan potongan harga sehingga 94%. 



Terdapat Flash Sale selama 1 jam untuk setiap satu kategori (12 Kategori) bermula 11 pagi hingga 11 malam! Harga rendah ditawarkan untuk semua kategori di Lazada Malaysia sepanjang Flash Sale. 

Mark your calendar and Jom Gegarkan Jualan Hebat ini dengan klik link ni : Jualan Hebat 

Any update tentang jualan besar-besaran ini sila ke Lazada Malaysia !! 

Ini adalah Blogger Giveaway Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama Kisah Emas Putih. 11 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah berjumlah RM 700! Untuk sertai contest ini, sila ke blog Kisah Emas Putih dengan ke link ini : LINK CONTEST .



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

63 comments

  1. All the best!
    Singgah dari segmen yang sama..Jemput singgah ke blog:)

    http://www.azhafizah.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat-lazada-malaysia.html

    ReplyDelete
  2. gud luck uols
    nti menang belanja iols k hehe

    kedai mee udang tu kat food court seagate tu lah
    sblm nak masuk ke foood court tu kat tepi je kedai tu dh npk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam El,
      ooooooo tapi konpius iols blah mana..
      cam tak penah tengok kedai tu he3
      takpa3, nanti kena p siasat he3

      Delete
  3. datang dari segmen yang sama..good luck..jemput singgah blog http://miszrockers.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    ReplyDelete
  4. wahhh hadiah boleh tahan lumayan. gud luck ye ;)

    ReplyDelete
  5. menjawab pertanyaan:

    tajuk / title entry ada kala kena skema dan isi kandungan harus padat dan lengkap. contoh mcm entry respi. kalu tepek sekeping gmbr je x memadai. hrs letak gmbr yg merangkumi keseluruhan proses memasak tu. dgn cara tu, entry kita akan berada di 10 senarai teratas dalam carian di google.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam anies,
      Oooooooooooooooooo....
      tapi bahasa sha dalam writing macam2 bunyi dok ada..
      tak mesra SEO la tu he3

      Delete
  6. Singgah dari GA yang sama. Gud luck =)

    http://izahafizah.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    ReplyDelete
  7. all the best! cx dtg sini. aucak! :)

    ReplyDelete
  8. Assalam,slmt ptg..singgah sini balas kunjungan dari GA yg sama
    http://shazdeshoppe.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    ReplyDelete
  9. Salam singgah sini...terima kasih sudi singgah dan kome blog Anugerah Terindah...semoga berjaya dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  10. balas singgah dari segmen yg sama :)

    http://www.sihatitunikmat.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    ReplyDelete
  11. good luck juga

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    ReplyDelete
  12. Salam singgaj dari segmen yang sama...terima kasih sudi singgaj blog akak ya....semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.in/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    ReplyDelete
  13. As salam,
    salam perkenalan:)
    http://tihasyira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. good luck..
    singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    ReplyDelete
  15. Membalas kunjungan... dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum ,,
    Gud luck , tq sudi singgah blog Mie,
    Mie dah follow blog kamu Jom follow blog Mie jugak
    #dari GA yang Sama
    ( COUNTER ATTACK by MIE JF )

    http://mie-cyber.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Hai,singgah sini balik...gud luck to uoolss gak ye!

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum. Rara singgah sini dari GA yang sama. All the best! :D ^_^

    ReplyDelete
  19. Selamat bersegmen dan semoga berjaya. Mommy irra dari segmen GA Kisah Emas Putih. Jemput singgah ke blog Mommy Irra

    ReplyDelete
  20. GOOD LUCK, SINGGAH DARI SEGMEN YANG SAMA.. (",)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sis,
      thanx yer :)
      nanti iols buat kunjungan balas

      Delete
  21. singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    ReplyDelete
  22. hai..singgah sini n follow :)
    http://nurkhairiahirwanie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    Semoga berjaya :-)

    ReplyDelete
  24. as slm...singgah balas dari GA yg sama..goodluck sis!

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati