Oooooooohoooooooiiiiiiiiiiiii.............Mr. Hubby Tolon Ampunkan Ms. Wifey, Sob3

9:44:00 AM

Assalammualaikum & Selamat Pagi Uols,

AAAAAAAAduuuuiiiiilaaaaaaaaaaa x 3,
Dari petang semalam sampai ke laaaaaaaniiiii jantung iols dok bedebor2
RASA GUILTY & INCOMPLETE & SO SAD
Sepanjang iols kenal, kawan, couple, & kawen ngan Mr. Hubby, TAK PERNAH TAK WISH BIRTHDAY dia tau3
Bukan takat TAK PERNAH TAK WISH, Iols mesti akan make sure & berjaya surekan yang iols is the 1st person yang WISH tau3
Iols sure wat SEPERAIH setiap kali tau3
Mr. Hubby sure TERSEPERAIH tiap2 kali tu tau3
TAAAAAPPIIIIIIIIIIIIIII.........
THIS YEAR 1st TIME EVER KENA PRETEND TAK HENGAT @ TELOPA @ TAK HERAN Birthday Mr. Hubby
OOOOOOOOOOhhhoooooooiiiiiiiiii....seksa benor haaaaiiiiiiiiiiiii
Memang dari time lek koje semalam iols TAK penah TIMBUIkan topik BIRTHDAY Mr. Hubby LANGSUNG sampai la pagi tadi
Pagi tadi macam besala iols kejut Mr. Hubby bangun mandi, time tu udah nampak dalam gelap2 tu Mr. Hubby macam dok tunggu iols peluk cium wish dia, TAPI iols buek2 tak nampak
Macam besa iols teruih prepare nasi goreng untuk bekai bekpes Mr. Hubby
Bancuh ayor milo
Then lepaih Mr. Hubby siap teruih ajak minum & masukkan bekai dalam bag Mr. Hubby
Memang dok nampak dah dari ekor mata iols yang Mr. Hubby dok senyum2 sayu & dok pandang2 iols
Tapi iols buek2 tak nampak lagik
Then Mr. Hubby siap minum ayor teruih gtau nakg koje dah
So iols macam besala nakg ngantor depan pintu & amin peluk cium (kira cam wish epy working for the day la gitew)
Takdan peluk udah nampak Mr. Hubby SONYUM lebor pandang tepat kat iols and kata "Ayang tak wish pun kat abang"
Ya ALLAH...mcam berenti jantung iols tau, sob3, sob3, sob3
Teruih iols sonyum lek & peluk cium lelama & wish HAPPY BIRTHDAY Mr. Hubby
Mr. Hubby tak marah, tak majuk, tak terasa pun bila iols tak wish kat dia, sob3, sob3,sob3
Ni iols udah kat ofis sambil dok menaip post ni pun masih jantung bedebor2 tau3
TAK SABOR nak tunggu JUMAAT
Harap2 LAKONAN iols ni berbaloi3 dengan PLANNING ITU
Sekian luahan ati iols untuk hari ini

#wifeytertekantakwishbirthdayhubby
#tobattakmobuatdahlepaihni
#nextyearbirthdayplanningtukorbalikjadicepat


~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

10 comments

  1. hehehe..mst sedihh jer en.hubby ehh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam PB,
      tak tau la pulop marah ke idak..
      hubby dok senyum sajor..
      sms rini pun macam besa sajork he3
      kita ni laaaaaaa yang dok menglibau libu he3

      Delete
  2. hahaha...msti x sng duduk ni....

    kami pon ritu wt xtau ja ms besday somi smpai la mlm dia ckp x wish pon besday...kah3...igt xda prasaan tp rupanya dok tggu gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zai,
      Haah, sha dok bedebor2 tak abeh ni haaaaaaaaaaaaa
      he3

      Delete
  3. tak wish ni pun kira suprise ke ape ni? hihihihi tapi memang betoi kan bila kita tak dapat buat sesuatu untuk dorang tu mesti rasa nak nanges pecah dada la ape la kan hukkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam Ummi Uwais,
      Hat part tak wish tu kenkonon2 sesaje gatai..
      Macam pekena hubby gitew..
      SEPERAIHnyer tu kena tungguuuuuuuuu...he3

      Delete
  4. hahahahaha pelakon terbaik ni
    tp hubby uols still sporting x marah pun uols x hengat hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam El,
      Haah, tu la pasai..
      tu yang jadi betambah2 rasa besalah tu haaaaaaaaaa....
      kalo iols nyer birthday la hubby iols lopa & tak wish la kan3
      jawabnya tak ngaku hubby la he3

      Delete
  5. bukan lupa tapi tak ingat..hehe.. takpe lah en hubby bukan marah pun kan.. cuma tulah kita ni kadang rasa ralat bila bkn kita org yg 1st wish kat dia... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam atie,
      kan3...kot manapun tetap nak jadi 1st person yang wish kan3

      Delete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive