LaNgKaWi B'dAy GeTaWaY - SePeRaIh 1St

12:03:00 PM

Assalammualaikum & Selamat Tengah Hari Uols,

Skang ni meh iols sambung ceritera Langkawi dengan part SePeRaIh 1St pulop yer
Hokeyh untuk uols nyer info, iols dah planned seperaih ni dalam 1week ++ before g Langkawi
Iols deal dengan bahagian reservation LANGKAWI SEAVIEW HOTEL (Ms EMA)
Perbincangan through phone & mail
Sian Ms Ema kena layan iols yang banyak permintaan, kerenah & request gitew
I believed she tried her best untuk memenuhi request iols tau
TAPI ada sesetengah yang tak dapat dilaksanakan sebab di luar bidang kosa dia
So ada plan yang iols kena tukor p other choice gitew
Masa check in gigih iols soh hubby g jejauh layan Fayaydh nengok fish
Receptionist konpem BILIK READY
Teruih ajak hubby naek ateh masok bilik
Iols siap soh hubby pegang access card to make sure dia yang the 1st person open the door & masuk bilik


Gelap gulita pun iols gigih snap picture dari blakang hubby he3
Iols tau hubby dah rasa pelik by the time iols bagi access card tu & soh dia bukak pintu he3
Sebabnya besanya iols yang buat sume tu he3

So the FINALE nyer outcome.... tadaaaaaaaaaaaaa
SEPERAIH.................

 MISSION ACCOMPLISHED

 Si Fayyadh kejap sajork terJAKUN
Lepaih 5minit teruih mola wat aksi memacam2

 Sebelom aksi di luar batasan yang kuor baek iols soh anak beranak ni POSIN sesiap

 Ibu & Ayah berPOSIN di depan, Fayaydh dok berAKSI diblakang

 Fayyadh tak abeh2 ngan TELEPON tau

  Ayah geram teruih p kaco Fayyadh soh POSIN lagik he3

 Lepaih pueh weols teruih sambung sesi MELANDING2 sambil POSIN2 lagik he3

Penutup seperaih weols makan & teruih sambung landing2 & nengok TV :)
Alhamdulillah


Previous Link : Day 1 - Morning
Next Link : Day 1 - Underwater World

~~~ To Be Continued ~~~

You Might Also Like

6 comments

  1. katil tu terasa mcm honeymoon plak...aummmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam zai,
      kan3..TAAPIIIII tak boleh nak meng-AAUUMMM sangat le haiiiii
      my mum & si boboboy ada slalu he3
      gpun asai nak meng-AAUMMM si Fayyadh menyelit...jeles kekdahnya he3

      Delete
  2. uols buat semua tu kena charges x
    terbaik lah planning uols
    jenuh uols nak plan ngan ms. ema tu eh..nasib ema tu memahami kehendak uols tu

    tp xleh bla ngan fayyad tu kelakar..xabis2 ngan telepon hahah nak order kek tuk daddy kut :)

    ok next seprais hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam El,
      memang ada charges seperately untuk props2 tu...
      ada choice ballon in room, flower in room atau flower on bed sajork..
      sebenornya Ema ckp yang part ballon tu TAK PENAH guest request..
      iols is the 1st hokeyh he3
      nanti iols ceritera detail on setting up seperaih 1st & seperaih 2nd dlm satu entry yer uols :)

      Delete
  3. Replies
    1. Assalam Elya,
      he3, pueh ati iols dengan hasil lepaih berhempas pulas meng-planning

      Delete

Blog Dekat di Hati