KiSaH SeMaLaM

3:08:00 PM

Assalammualikum & Selamat Petang Uols,

Sebenornya banyak nak kena up entry...
Pasai Cotik2 Langkawi la, Resipi D'Dapor la, Family Outing la.....
Taapiiiiiii tu sume cam entry2 yang PANJANG LEBOR BEGAMBOR2
Sooooo, meh iols tepek entry yang SANTAI & PENDEK sajork dolu buat tatapan sayam2 sume2 yer 
Entry ni khas CeRiTeRa FaYyAdH Di MaLaM HaRi :P


Inila ghope jejaka terENSEM di abad ini he3

Ensem tak, ensem tak????? :P

Muka penuh EMOSI Fayyadh tu tengah menikamti SEKUT CREME CHEESE MUNCHY'S
(Eh3, cam censored lak gambor ni...nampak dak???? nipple sexy disitu he3)

 Lepas tu Fayyadh sambung sesi VROOM3 tepi ketiak ayah he3
Asai ayah lek koje jer sibok nak ngepit kat ayah :P



~~~ The End ~~~

You Might Also Like

14 comments

  1. abislah mata aunty tgk fayyad cekci mekci ni sib baik ayah tutup aurat hahah kbai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam el,
      kuang3...Fayyadh memang cenggitu..BOLEN memanjang kalo kat rumah he3
      ayah tu pemalu tau....Titon pun berbaju tau....
      TAPI ada time tak juga kan3 :P

      Delete
  2. assalammualaikum,
    tq for blogwalking
    ni membalas lawatan la konsepnya hahhaha
    amboi anak ayah ye
    kemain lagi nak kepit celah ketiak ayah
    nape la anak lelaki saya tak lagu ni
    kalau tak, bahagianya saya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam nadyra,
      thanx yer sudi singgah
      tu la anak teruna ni memang dah take over my place dah
      dolu iols yang asyik celah ketiak hubby, sekarang dia ja asyik celak ketiak ayah dia he3
      pembawakan masa mengandung la ni he3

      Delete
  3. hehe, xsejuk ke mlm2 x pakai baju?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam mila,
      dah tebesa..
      masa bb (6month below) ja berbaju..lepaih tu memang seksi sajork he3
      malam2 dalam dok tak pakai baju pun bepeluh sakan, tambah2 kat blakang pala dia tu he3
      almaklumla kami tak da ekon gitew he3

      Delete
  4. makkkkk tolonggggggg..... tolong nguratkan jejaka comellll niiii ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam anies,
      he3..meh ngorat meh..
      maintenance jejaka ini rendah..ater kurang baju he3

      Delete
  5. Ayah Fayyaadh tak join vromm sama..kah kah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam nazlee,
      ayah dok kusuk nengok FINALE super spontan tu he3

      Delete
  6. amboi! nampak sedap nau dia makan biskut krim tu ekk...nak sikit boleh...hehe....
    Terima kasih sudi ke teratak bunda dan follow bunda...

    ReplyDelete
  7. eerk sexy nyeee pakai pempers aje hihi

    ReplyDelete

Blog Dekat di Hati

Blog Archive